Forum - Generelt - Min erfaring
Bruger 

Kasper


23. juli 2009

Min erfaring
Hej

Har fulgt med herinde på forummet et stykke tid og ville lige give mit besyv med om nogle ting.

Som så mange andre blev jeg træt af Gillettes dyre priser og efter at have opdaget B&B bestilte jeg et begynderkit her fra Proshave.

Det var en utrolig dejlig oplevelse at gå igang med DE shaving og Prorasos preshavecreme, barberskum og aftershavebalm.

Efterfølgende er jeg blevet ejer af en børste(pure badger) og en bøtte barbercreme(Taylor of old bond). Der er som forventet en stor forskel på om jeg bruger proraso skum eller barbercremen med børsten, så intet nyt i det, men det bringer mig til dagens erfaring:

De gange jeg har brugt barbercremen og børsten har jeg altid startet med preshavecremen fra proraso. I morges barberede jeg mig for første gang uden denne preshavecreme og udelukkende med barbercremen. I morges fik jeg min bedste barbering nogensinde, det gik så blødt og nemt så man tror det er løgn. Nu tænker jeg så på om det, meget kontraintuitivt, skulle hænge sammen med preshaven. Jeg har altid synes det føltes meget koldt(menthol?) når jeg har påført den og kulde, lukker vel porerne?
Min alternative konklusion er at jeg fik varmet min hud ekstra godt op i bruseren og at jeg fik blandet barbercremen til den perfekte konsistens og porført den korrekt.
Denne lyder mere sandsynlig, men lad mig høre hvad i synes.

En anden ting jeg har bidt mærke i er at jeg efter nogle uger begyndte at føle at bareberingen gik dårligere. Efter et kort besøg på B6B fandt jeg andre med samme problem, som efter sigende skulle skyldes at man bliver for overmodig og måske for "hurtig" med barberingen. Men emd barberingen i morges, er denne "streak" vist endt.

Mvh. Kasper

JEEP

JEEP


23. juli 2009


Hej Kasper, velkommen til.

Jeg er personligt ikke så meget til pre-shaves. Ikke at de gøre min barbering ringere, men de gør den heller ikke bedre. Nogen (mange) har derimod stor glæde af pre-shave produkter.

Det kræver noget eksperimentering rundt før man finder sin perfekte kombination. Jeg leder stadig efter min.

Mht. den svingende kvalitet af barberinger i starten; det er, som du også har erfaret på B&B, noget vi alle har været igennem. Det gælder om at tage det roligt og tage sig tid.


Mvh.

Jakob

Morten K

Morten K


23. juli 2009

Utålmodighed
Jeg har også fået sat hastigheden op på mine barberinger efter nogle måneder med DE barbering, og jeg bliver også mere og mere utilfreds. Men jeg syntes bare ikke jeg har tid om morgenen til at gøre det mere grundigt og hvis jeg barberer mig om aften så har jeg skæg igen næste morgen.

Samtidig har en kombination af meget kraftigt skæg og vækst men sart hurt gjort det lidt svært for mig. Jeg eksperimenterer med produkter og vil også købe forskellige skrabere hen ad vejen.

Kasper


23. juli 2009


@JEEP: Takker. Ja jeg leder og kommer nok til at lede længe endnu for at finde det der passer lige nøjagtig til mig. Men det er jo også lidt en sport :-)
Har du prøvet flere forskellige preshave oils/balms?

@Morten: Der var netop også hastværk/utålmodighed der førte til mine dårligere barberinger.
Jeg barberer mig kund hver anden dag og nogle gang om aftenen i stedet, hvor jeg har bedre tid. Det er ikke altid jeg kan komme op i god nok tid til en halv times barbering.

Et lille tip, prøv at barbere ejr efter en god løbetur eller lignende(altså efter badet). Det giver en fantastisk barbering. Porerne er helt åbne, så man behøver næsten ikke benytte sæb/creme/skum ;-)

Har overvejet efter anbefaling fra B&Bs tråd om aftershaves: http://badgerandblade.com/vb/showth...

At bestille en fra Olivia Seife i Tyskland.

Jeg deler selvfølgelig gerne ud af mine erfaringer.

@Proshave/Brose: Jeg håber ikke det gør noget at jeg nævner andre produkter herinde. Jeres/dit udvalg er lidt begrænset og man bliver jo lidt bidt af at prøve en masse :-/

Et andet problem jeg har er at mine blade kun holder 2-3 gange. Benytter jeg det en 4 gang, er det yderst ubehageligt. Men mit skæg er åbenbart genstridigt :-)

Kasper


23. juli 2009

Aftershavebalm
@Jakob:

Jeg så at du benytter det der Thaers witzh hazel. BEnytter du kun det eller benytter du først det og derefter en balm?

Som jeg har forstået det er med alcohol for at lukke porerne og derefter benytter man en balm for at fugtgive!?

JEEP

JEEP


23. juli 2009


Jeg bruger udelukkende klassiske alkoholbaserede aftershaver - ikke balsammer.

Jeg anvender Thayer's efter aftershave - og som opfrisker i løbet af dagen hvis det er nødvendigt.


Mvh.

Jakob

TP

TP


24. juli 2009

Helt iorden Kasper
du må gerne nævne og omtale produkter, som vi ikke sælger hos Proshave. Vi får henvendelser fra de fleste producenter, og tager naturligvis dem ind, hvor vi mener pris/kvalitet er unik. Det eneste vi ikke tillader herinde er link til andre shops mm. Det er en længere teknisk forklaring, men links fra Proshave har en ret stor værdi for andre sites, hvilket ikke bliver mindre i fremtiden..

og velkommen til forresten - super fed tråd/indlæg du har lavet her!!

- TP

Lars Jensen

Lars Jensen


24. juli 2009

Hej og velkommen til Kasper.

Angående preshave cremen, så vasker jeg den helt af før jeg barbere mig. Det har gjort underværker for min barbering. Prøv det.
Mht bad før barbering er det næsten et "must" hvis du spørger mig!!?
Der er en verden til forskel om man bader eller ikke bader før en barbering

Man kan godt skynde sig med en barbering, man har så bare også en rigtig dårlig tendens til at trykke for hårdt med skraberen. Men hvis man fokuserer/koncentrer sig, kan det godt lade sig gøre. Erfaring spiller selvfølgelig også ind her.

Mvh Lars

Kasper


24. juli 2009

Respons
Hejsa

Tak for jeres respons.

@Lars Jensen: Jeg går ALTID i bad inden barbering, det lært jeg for mange år siden. Pointen var at efter en løbetur(og bad) er porerne vel næsten så åbne som de kan blive og det bliver ekstra nemt at barbere sig. Men godt råd med preshavecremen, det vil jeg prøve :-)

@TP: Takker. Jeg har oprettet tråde om "old school shaving" i den andre forum jeg færdes i, så jeg er i fuld gang med at konvertere folk. Desuden går jeg og griner af mine kollegaer når de har betalt 100,- for 4 Mach3 blade og de hører at jeg betaler 39,- for en pakke med 10 Merkur.
Men det er en svær process, folk har vænnet sig til den hurtige Gillettebarbering og er bange for at prøve noget nyt.

Det eneste kassetteskrabere duer til er barbering af andre områder end ansigtet.... Har jeg hørt ;-)

Lars Jensen

Lars Jensen


27. juli 2009

Hej Kasper.

Hvad angår alt det der flerbladshysteri og konvertering af andre folk, så skal man huske på at det altid gælder om at finde lige netop den metode eller stil af barbering der virker for en selv. Om det så koster 100,- eller 39,- i indkøb af blade, er ligemeget. Det er slutresultatet der tæller i sidste ende. Hvis flerbladsbarbering virker for nogle, så lad dem da endelig fortsætte med det!!!

Pengene er ikke så vigtige ;-) Det bliver hurtigt dyrere at køre old school stilen fremfor flerbladshysteriet. Tænk på hvor alt det vi køber af forskellige ting og sager = Cremer, sæber, preshave/cremer-olier, blade, skrabere, barberkoste-/-klude/-handske, aftershave-/splash/-balm, face tonic OSV OSV OSV ;-))

Men hey, jeg konvertere også folk når jeg kan komme til det.
Min fanilie er snart træt af at høre på mig plabre derudaf. Min kone får et underligt sløret og tåget blik i øjnene når jeg begynder at plabre om endnu en spændende ting jeg fandt i den spændende verden af vådbarbering!! :-)

Mvh Lars

PS:Hvis ovenstående virker som lidt underlig læsning skal I ikke tage jer af det. Jeg skrev indlægget søndag nat klokken 0258. Første nat på nathold er ALTID hård ;-)

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk