Forum - Skrabere og barberblade - Merkur vs. røde knopper og sart hud
Bruger 

Grenberg


21. maj 2009

Merkur vs. røde knopper og sart hud
Hej Jeg overvejer Merkur da Jeg synes de lyder som gode skabere, men Jeg har tendens til røde knopper og sart hud på halsen. I dag kan Jeg kun bruge Gilette men da jeg synes de er for dyre i drift vil Jeg gerne prøve noget andet. Hvad er Jeres erfaringer med Merkur og er de gode nok hvilken model skal Jeg bruge ?

MVH

Grenberg

JEEP

JEEP


21. maj 2009


Hej og velkommen til.

Jeg begyndte at barbere mig med double edge skrabere af samme grund som dig; irriteret hud og røde knopper. Det er jeg, for langt størstedelens vedkommende, sluppet for nu.

En korrekt brugt double edge skraber er langt mildere mod huden end nogen flerbladet skraber.

Men, skraberen er kun halvdelen af en god barbering. Hvilken skum/creme/sæbe og aftershave man bruger samt ens forberedelse betyder lige så meget.

Under guides kan du finde en vejledning til den gode barbering. Ellers står vi gerne til rådighed til at svare på alle du spørgsmål du måtte have.

Som begynder skraber vil jeg umiddelbart anbefale en Merkur HD 34c eller en Merkur Progress - alt efter temprement og pengepung.

Et af startsættene fra Proshave er et godt udgangspunkt.

At barbere sig på den gammeldags måde er en utroligt tilfredsstillende oplevelse, samtidig med at du i længden sparer penge og skåner miljøet. Det er, som man populært siger det, en win/win situation :)


Mvh.

Jakob

Tore

Tore


22. maj 2009


Hej Grenberg,

Har lige skrevet et længere indlæg om min kamp mod irriteret hud: www.proshave.dk/forum/vidundermidde...

Jeg kan i høj grad anbefale en Merkur-skraber, og vil samtidig helt klart slå et slag for Anthony Ingrown Hair Treatment:
www.proshave.dk/Anthony-Ingrown-Hai...
- den cocktail fjernede fuldstændig mine problemer med knopper og irriteret ud.

Jeg bruger bare en Merkur HD fra startsæt 1 (begynder-sættet).

Mvh,
Tore

Grenberg


5. juni 2009


WOW sikke en start på fars dag, fik af min 4 uger gamle datter en Merkur Progress, Prosaro barberchreme så nu er det bare i gang.

Men men som nybegynder mangler Jeg lidt rådt til brugen og isætning af blade. jeg har set videoen på forsiden men skal bladet vende på en speciel måde i skraberen ? Når skaraberen skal i brug skal den vende specielt, kan se der er en pil på kanten af skaber hovedet ?

Glæder mig til at afprøve den, har kun leget lidt med den og er sikker på den bliver et hit.

Vender tilbage på et tidspunkt med test resultat

Brose


5. juni 2009


Hun har god stil din datter ! :-)

- Stort tillykke med din nye skraber. Jeg håber at du bliver rigtig glad for den!

Mht. bladene er det fuldstændig ligegyldigt hvordan du vender dem - de kan ikke vendes forkert.

Da Progress'en er en justerbar skaraber skal du dog sørge for at du sætter toppen korrekt på - Det er super simpelt - På hovedet og toppladen er der hhv. en lille pil og en lille streg. Det eneste du skal gøre er at sikre at streg og pil er over hinanden når du sætter den sammen. Dette sikrer at din Progress har den samme indstilling hver gang du bruger den.

Mvh,
Brose

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk