Forum - Skrabere og barberblade - Merkur Progress, I plasticæske med 10 klinger
Bruger 
Lars Jensen

Lars Jensen


13. maj 2009

Merkur Progress, I plasticæske med 10 klinger
Dette er min første og pt eneste skraber.
Jeg kan ikke forestille mig at jeg kunne finde på at købe andre da jeg er fuldt ud tilfreds med denne super skraber.

Den er justerbar. Det at den er justerbar er helt eminent. Det gør at ALLE kan bruge den, den garvede og nybegynderen.
Man justerer vinklen op og ned ved at skrue på knoppen for enden af håndtaget. Kort sagt om det skal være en blid eller agresiv barbering. Jo højere på skalaen du kommer, jo mere agresiv en barbering får du.

Det man bare skal huske på,(også på alle andre skrabere), er vinklen imellem huden og barberbladets æg er meget vigtig.

Den er utrolig nem at skifte blade på

Den er god til under næsen og andre svært fremkommelige steder, fordi dens hovede er meget "fladt". Der kan nogle skrabere godt komme til kort pga af de er for store og klumpede simpelthen.

Prisen er midt imellem dyr og billig, men alle pengene værd!! Man får en plastic æske med i købet + 10 barberblade fra Merkur. Æsken er god til daglig opbevaring-og med på rejsen.
Hvis det utænkelige skulle ske at den gik i stykker ville jeg ikke tøve med at købe en magen til!!

Mvh Lars

TP

TP


13. maj 2009

Hørt!
Jeg er også den lykkelige ejer af en progress. Det er i min verden klart den bedste pris/kvalitet skraber som kan justeres.

Jeg synes det er perfekt, at specielt "hovedet" er så tungt - det gør barberingen nemmere (så skraberen gør arbejdet istedet for armmusklerne:-)

Ellers: Velkommen til vores forum Lars - fedt du gider deltage og anmelde. Vi har gennem mange år været "shave nørder", og har derfor kontaktet de firmaer, hvor vi mener man får mest for pengene (eller sommetiden..bare det bedste grej:-) Merkur og specielt Progress hører utvivlsomt  til i begge kategorier..

Lars Jensen

Lars Jensen


14. maj 2009


Tak, tak. :-)

Ja, det er gedigent håndværk de merkur skrabere. De er overraskende tunge og finishen er over al forventning flot. Billederne lever SLET IKKE op til hvor flotte de er i virkeligheden!!

Mvh Lars

Laust Falsig


15. maj 2009

Fed skraber
Jeg er lige skiftet fra Gilette. Mit køb var også nævnte skraber. Den er virkelig god. Hvad skal man med flere?? Måske ender man med at blive lidt nørdet? Hvem ved. Så kommer "samlermanien" jo op i én.
MVH
Laust Falsig

Brose


15. maj 2009


Hehe... mon ikke vi kan lokke Jakob (JEEP) til at poste et par billeder af sin skraber-samling en dag ved lejlighed - så skal du bare se løjer :-)

JEEP

JEEP


15. maj 2009


Jeg skal have taget nogle opdaterede billeder snart.

Ellers er der lidt at kigge på her: http://wiki.badgerandblade.com/inde...

:)


Mvh.

Jakob

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk