Forum - Skrabere og barberblade - Merkur HD til hverdag?
Bruger 

Jeppe


5. maj 2009

Merkur HD til hverdag?
Jeg overvejer at købe en Merkur HD og har fået den anbefalet af en kammerat, men er det en god skraber til hverdagsbrug?

Brose


5. maj 2009


Hej Jeppe,

Ja, Merkur HD er helt sikkert en rigtig god skraber til hverdagsbrug!
Den har en god generel indstilling og det er derfor en skraber der er meget populær blandt både nybegyndere og erfarne brugere. Du går ikke galt i byen med en HD'er - af samme årsag er det en af de skrabere vi har valgt at inkludere i vores startsæt:

Proshave Startsæt

Proshave Startsæt - Begynder

Håber at du bliver glad for dit ny grej, uanset hvad du måtte belsutte dig for.
Du er altid meget velkommen til at skrive hvis der dukker flere spørgsmål op - så skal vi forsøge at hjælpe dig så godt som overhovedet muligt!

Mvh,
Brose / Proshave

JEEP

JEEP


5. maj 2009


HDén var den anden nye skraber jeg købte. Jeg har vel efterhånden omkring 40 skrabere, de fleste vintage, men HD'en er stadig en ar mine farvoritter.
På de store amerikanske foraer for vådbarbering, f.eks. www.badgerandblade.com er det den generelle konsensus at HD'en er en af de absolut bedste begynder skrabere på markedet i dag - og mange, selv mere erfarne brugere, sværger til den som deres farvorit.


Mvh.

Jakob

Lars Jensen

Lars Jensen


13. maj 2009

Forklaring, tak!! :-)
Hvorfor spørger du om en hverdags skraber? Har man så også en weekend skraber?
Ja, jeg spørger bare med et glimt i øjet!! ;-)

Min favorit, og min eneste skraber, er dog Merkur PROgress. Jeg kunne ikke finde på at købe andre skrabere da den er fuldt ud perfekt til mig og min stil.

Mvh Lars Jensen

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk