Forum - Andre produkter - MenRock
Bruger 

Ib Keller


9. april 2014

MenRock
Hej
Jeg har på et andet site set et straight sæt fra MenRock.
Er der nogen der kender det og ved om noget af det er noget værd. Her tænker jeg især på kniven?

Mvh
Ib

Mads Olsen


1. juni 2014


Hej. Jeg købte deres straight razor sæt for et stykke tid siden. Sættet var/er med en pure badger kost som er af fin kvalitet. Kniven er for sløv til min smag. Håber ikke svaret kommer for sent ;)

Kim Nyeng Møller


15. september 2014


Jeg har også købt sætter og må give Mads ret. Kniven virker umiddelbart lidt sløv.
Men som begyndersæt synes jeg det er fint. Jeg har selvfølgelig suppleret med andre produkter og regner med at skifte både kniv og børste ud omkring juletid ;)
Men indtil da vil jeg bruge MenRock kniven til at lære lidt slibeteknik. Lykkes det ikke, har jeg i det mindste ikke ødelagt en kniv til 1000 kr.
Men alt i alt et fint sæt.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering


Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk