Forum - Skrabere og barberblade - Med og imod.
Bruger 
Mr. freeze

Mr. freeze


16. september 2011

Med og imod.
Det hedder sig at man altid skal huske at barbere sig med skæggets groretning når man bruger en DE safety razor. Men hvis man som jeg ikke altid har tid til 3-4 pas om morgen så oplever jeg at man faktisk godt kan skære lidt ned på tid ved morgenbarbering ved at gå imod skægges groretning det sidste pas. men hvad mener i ?

Sidst opdateret den 16. september 2011 kl. 19:22

Grenberg


16. september 2011


Hej Mr. Freeze

Personligt bruger jeg 4 pas til en barbering. Det første og det andet er med hårene får at reducere. Det tredje pas er på tvæs af hårene og det sidste er i mod hårene får at få det så glat så muligt.

Jeg kan ikke selv få en helt glat barbering hvis jeg ikke kører i mod hårene en enkelt gang, men vilel aldrig starte med at køre i mod, først når det meste skæg er væk

Og husk at slutte af med koldt vand og duppe ansigtet tørt med en rent håndklæde
.
Mvh

Grenberg

Claus Henrik Seifert

Claus Henrik Seifert


17. september 2011


Jeg er ny med DE shaving :)

Men ikke med vådbarbering !

Jeg bruger hybrid af DE og Fusion idet jeg lige har købt 2 nye Mühle Sophist R44 skrabere, en med DE hovede og en med Fusion hovede.

NU afhænger det jo meget af ens skægvækst, hvor kraftig den og hvor hurtigt det gror.

Jeg forsøger aldrig at få en 100% ren barbering på 1 dag gamle stubbe med mindre jeg tager mig god tid (15 minutter til barberingen alene) og laver 3 pas.

Har jeg derimod 2-3 dage stubbe, så kan jeg med min Fusion alene og 2 pas på under 10 minutter få en 100% glat barbering.

Jeg bruger lige nu min DE til de større og mere tilgivende områder - kind, hals og bakkenbarter. Min Fusion anvender jeg omkring læben, hagen, under næsen og på adams æblet. Dette giver mig en FANTASTISK barbering og jeg bruger 3 pas til en aften barbering, hvor jeg har god tid.
Første pas går jeg med hårene, anden pas på tværs og sidste pas imod hårenes groretning. Så bliver jeg Baby Butt Smooth Shaved ;-)

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk