Forum - Nyheder fra Proshave - Marvis Tandpasta
Bruger 

Brose


3. juli 2009

Marvis Tandpasta
Vi har den store fornøjelse at kunne løfte sløret for endnu en nyhed, idet vi har føjet endnu et produkt til rækken af agenturer i Danmark.

I dette tilfælde drejer det sig om Marvis som er en rigtig klassisk italliensk tandpasta - Vi tør godt love at det er noget helt andet end det du sikkert kender og bruger den dag i dag
:-)

Marvis kommer i fem forskellige varianter;
Classic Strong Mint, Aquatic Mint, Ginger Mint, Jasmin Mint og Whitening Mint.

Prøv dem, men pas på - du bliver afhængig :-)

Mvh,
Brose

JEEP

JEEP


3. juli 2009


Alt for sejt!

Produktet er legendarisk i USA. Jeg glæder mig til at prøve den.


Mvh.

Jakob

Grenberg


26. august 2009


Hvad så derude hvad siger I til dem ? Har kun prøvet et par gange med Aquatic mint men er rimlig positiv

JEEP

JEEP


26. august 2009


Jeg har brugt Marvis Aquatic Mint i et godt stykke tid nu. Det er en klassisk flourtandpasta som vi brugte da vi var børn - med en behagelig og frisk smag. Jeg regner stærkt med at forny min tube når den engang løber tør.


Mvh.

Jakob

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk