Forum - Generelt - Måske en hjælp for dem der lider af " razor burn "
Bruger 

Jan Husher


25. oktober 2020

Måske en hjælp for dem der lider af " razor burn "
Hej

Startede med at benytter DE safety razor for snart et års tid siden. Har fået godt fat på teknikken og fundet den kombination af skraber og barberblade der passer til min hud og maskine. Men jeg havde faktisk stadig et område under næsen og på hagen hvor jeg altid fik razor burn til trods for jeg efter morgenbadet påførte min ellers gode prershave olie.
Det der hjælp mig var, at jeg fandt at shea smør påført rigeligt på det udsatte område eliminerede min razor burn fuldstændigt. Man skal dog være opmærksom på at skylle sin skraber rigeligt under varmt vand da shea smørret ellers vil lukke dit skær til.
Det mærke jeg har bedst erfaring med, og som er meget drøjt i brug er; " Saponificio Varesino Shea Butter " som man helt tilfældigt kan købe hos Proshave =))
Håber at det måske vil hjælpe nogen, hvem ved...

Brose


29. oktober 2020


Hej Jan

Super tip og fedt med lidt liv her på forum'et :-)

Det er meget aktivitet der efterhånden er rykket til diverse Facebook-sider, men der er mange gode indlæg fra div. brugere igennem årene her i forum'et, så vi har valgt at bevare det - både som opslagsværk, men bestemt også så det er muligt at udveksle erfaringer om teknik og produkter mm. :-)

Mvh
Brose

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk