Forum - Barbercremer og -sæber - Lea Classic Shaving Soap
Bruger 

Søren H. Møller


17. marts 2016

Lea Classic Shaving Soap

Ud over deres rigtig gode shave stick, så tilbyder Lea nu også en klassisk barbersæbe i træskål.

Sæben i skål er ikke identisk med sticken, men er en anderledes recept. Man behøver dog ikke frygte, at det på nogen måde er gået ud over de gode egenskaber, den klassiske barbersæbe har nogle rigtig gode egenskaber, og man fristes til at sige ”som sædvanlig” til en rigtig god pris, hvilket tilsyneladende er en gennemgående politik for Leas produkter.

Sæben er en hård sæbe, meget tilsvarende en tripple milled som kendes fra de traditionelle engelske mærker. Duften er svag sandeltræ og mos, og jeg synes, den er tilpas afdæmpet til at være ret behagelig, og kombinationen af sandeltræ og mos er ikke dårlig.

Sæben er nem at skumme op (især hvis man lige fugter overfladen inden brug), og den giver uden besvær en god, tæt og stabil skum med et godt glid og god beskyttelse af huden under barberingen.
Sæbens egenskaber har også en god beskyttelse efter barberingen, da den ikke udtørrer huden, så den føles stram efterfølgende.

Sæben kommer i en pæn hånddrejet træskål som på ingen måde lader noget tilbage for de dyre mærker – god kvalitet.

Generelt synes jeg, man får meget for sine penge med alle Leas produkter, og denne klassiske sæbe er ingen undtagelse.
Lea har skruet en rigtig god recept sammen, og det skulle ikke undre mig, om barber-entusiaster har været inde over udviklingen. Jeg ved at et spansk barberforum fik Lea til at ændre recepten på deres shave stick, så den i dag indeholder talg og lanolin, og det samme gør sig gældende for denne sæbe. To ingredienser der er med til at give gode egenskaber i en barbersæbe.

Helt sikkert anbefalelsesværdig.


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk