Forum - Aftershave - Lea After Shave Balm, sensitive skin
Bruger 

Søren H. Møller


17. marts 2016

Lea After Shave Balm, sensitive skin

Jeg har brugt Leas shave stick gennem flere år og har været rigtig godt tilfreds med egenskaberne, så da jeg så, at de nu har udvidet sortimentet til også at indeholde forskellige typer af aftershaves, ja så blev jeg selvfølgelig nødt til at prøve :o)

Med denne aftershave balm ændrer Lea ikke kurs, men har endnu engang et godt produkt og efter min mening til en aldeles konkurrencedygtig pris.

Duft er der ikke meget af. Hvis man sætter næsen til tuben, får man en tydelig mentholduft, men den er ikke overvældende. På huden er det en anden sag, her får man helt sikkert et menthol-kick, dog uden at blive blæst bagover - heldigvis.
Jeg bryder mig ikke om alt for meget menthol i aftershaves, og den her ligger lige på den rigtige side af grænsen for mig. Den vil især være rigtig god til en varm dag.

Balmen kan godt virke fedtet i begyndelsen, og der skal arbejdes lidt før den trænger ind i huden, men de fugtgivende egenskaber er gode, og den er også ret god til at berolige huden.

Alt i alt en rigtig god aftershave balm og til en pris der i forhold til mange konkurrenter virker for billig (eller de er for dyre) i forhold til kvaliteten.
Jeg er ret overbevist om, at denne balm vil være en del af mit arsenal, lige så længe Lea bliver ved med at fremstille den.


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk