Forum - Barbercremer og -sæber - Lather & Wood Shaving Soap
Bruger 

Jesper Ulrik


14. juli 2022

Lather & Wood Shaving Soap
Jeg har brugt en del tid på, at undersøge og se reviews af forskellige barbercremer og sæber på Youtube og diverse forums. Hvad der tilsyneladende går igen er, at tallow soaps, får de bedste anmeldelser hvad angår glideevne på huden med DE-skrabere.

Jeg faldt over et produkt, der har fået nogle af de mest fremragende anmeldelser jeg har set ... Lather & Wood Shaving Soap  ... som kun kan købes i USA  og på amazon.com

Det skal selvfølgelig prøves af, så jeg købte 6 dåser (2 af hver slags) for  $172.12 med fragt og importafgift. Det bliver leveret en af dagene og jeg glæder mig som et barn til juleaften.

Meeeen... det ville have været nemmere hvis Lather & Wood Shaving Soap, kunne købes hos ProShave.

Tjek selv anmeldelserne på amazon ...
https://www.amazon.com/dp/B06WVBHFL...&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details


Sidst opdateret den 14. juli 2022 kl. 01:37
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk