Forum - Barberkoste - Kost fra Bodyshop.
Bruger 

Carsten


13. juni 2012

Kost fra Bodyshop.
Ville have lidt afveksling fra min suveræne Shavemac, så jeg prøvede at købe en kost i Bodyshop, ved ikke hvlket materiale den er lavet af, men har alvorligt svært ved at lade kosten og påføre sæben, det er som om hårene er for stive og ikke "arbejder med" - er der nogen der har forslag til hvordan jeg kan få lidt "gang" i kosten?

På forhånd tak.

Søren H. Møller


13. juni 2012


Hej Carsten.

Det er lidt svært uden et foto, men jeg vil tro, det er en grisehårskost. Hvis den har syntetiske hår eller Pure Badger, burde den ikke give problemer.
En grisehårskost har en "indkøringsperiode", før den udvikler sit fulde potentiale.
Du kan ret hurtigt bestemme, om det er en grisehårskost ved at kigge på spidserne. Hvis de splitter (og det skal de), er den af grisehår. Grævlinge- og hestehår splitter ikke.
Billedet er af to grisehårskoste, og man kan se, hvordan hårene er splittede.

Når jeg modtager en ny grisehårskost, gør jeg følgende: jeg skummer op i hånden 1-2 gange om dagen i 14 dage. Herefter er de fleste koste helt klar.

Du kan også sagtens bruge den, men den vil være lidt sværere, at få til at opføre sig som man forventer.
Det er vigtigt at kosten opblødes i hvert fald et par minutter i lunkent til varmt vand - men gerne mens man er i bad. Dæk kun 3/4 af hårene.
Herefter rystes kosten forsigtigt for overskydende vand, man kan evt. også lige give den et klem.
Lad herefter kosten og bliv ved i omkring et minuts tid. Det kan være, der skal tilsættes lidt vand undervejs, for at sæben løsnes.

Herefter er det bare at skumme op i skål (eller ansigt) som normalt. Det kan være, at du kun får en god skum til de første to pas og herefter er nødt til at lade kosten igen, sålænge den er ny. Men efterhånden som den bliver brugt, skulle den kunne indeholde tilstrækkeligt med god skum til 3-4 pas.


Mvh.
Søren

Rsbb


14. juni 2012


Hej

Barberkosten er syntetisk. Body Shops værdier er bl.a. modstand mod dyre testning samt at produkter indeholder dele af dyr.

Søren H. Møller


14. juni 2012


OK, så er hele min smøre overflødig  :o)

Så tror jeg kun, det er teknikken, der kan leges med, for jeg kan ikke umiddelbart se, at en syntetisk barberkost skulle kunne udvikle sig eller ændre egenskaber.

Mvh.
Søren

Carsten


16. juni 2012


Tak for jeres input - prøver den et par gange mere og skal jeg fortsat kæmpe med den ryger den ud....., jeg ved hvad jeg har i min shavemac.

Har en wilkinsson, nok syntetisk kost fra min opstart med brug af barbersæbe, den fungerer klart bedre end bodyshops ditto.

Carsten


20. juni 2012


Så er kosten smidt ud - opgav at kunne få den til at give et fornuftigt indsæbningsresultat.

Sidst opdateret den 20. juni 2012 kl. 13:45
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk