Forum - Andre produkter - Kiehl's
Bruger 

Esben Villumsen


27. april 2012

Kiehl's
Hej

Er der nogen af jer der har erfaring med deres produkter?
Jeg har lige afprøvet et par samples fra dem, så mit kendskab er begrænset.

Facial Fuel Energizing Scrub: En meget aggressiv scrub som virkelig tager fat. Duften minder mig om en mild tandpasta med mynte eller V6 og sorbits mint tyggegummi på den gode måde. Produktet indeholder mentol (og koffein) så man føler sig helt klar og frisk i ansigtet efter brug. Jeg synes at produktet er på niveau med Biotherm som jeg har brugt tidligere.

Facial Fuel Energizing Face Wash: Samme duft som ovenfor og samme forfriskende effekt. På niveau med Clairns men jeg foretrækker dog stadig The Handmade Soap Co's Witch Hazel Soap som gør arbejdet godt for en billig penge, og så endda uden parabener og skidt og kanel.

"Close Shavers" Squadron Ultimate Brushless Shave Cream: Som navnet antyder så er der tale om en creme man kan smøre i ansigtet uden en kost. Det skummer nærmest ikke op, men giver et forbavsende godt glid af skraberen og en god beskyttelse. Et produkt jeg godt kunne finde på at have med i toilettasken.

//Esben

Rasmus


3. april 2013


Kiehl's producerer nogle meget fornuftige produkter til en rimelig pris. De gør meget ud af at allergiteste og ikke bruge for stærke dufte. Når det er sagt.... Så bør man være opmærksom på deres hyppige brug af parabener i deres produkter (især i produkterne til mænd).

/Rasmus

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk