Forum - Spørgsmål og svar - Kan nogen hjælpe mig?
Bruger 

Tomislav Milosevic


8. april 2011

Kan nogen hjælpe mig?
Hey allesammen.

Jeg har gennem min tid som vådbarberer kun brugt Gillette Senser Excel og for nylig gået over til DE safety razor.

I starten barberede jeg mig tit maks hver 2. dag men gennem mange år blev det mere oftere pga ja de skrabere som jeg ved nu, men mit spørgsmål går ud på.........

Kan man trygt begynde at barbere sig mere tit, vil godt ned på hver 2. dag igen, ved det også har noget med ens hud at gøre og den nok skal vænnes til det men nu hvor jeg bruger DE razor vil det ik være mere sikre at prøve?

Hvis ja skal man bare blive ved i en periode?

Hvis nogen kan hjælpe mig eller har haft samme problem vil jeg være taknemmelig.

Mvh.
Tomislav

Sidst opdateret den 8. april 2011 kl. 19:49

Grenberg


8. april 2011


Hejsa

Jeg barberer mig stort set hver dag uden problemmer dog med undtagelse hvis jeg har fået snittet mig eller brugt et for gammelt blad og jeg har fået røde knopper.

Har ingen problemmer under normale omstændigheder at gøre det hver dag.

Hader at gå uden for en dør og ikke være ordentligt barberet.

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


9. april 2011


Jeg barberer mig dagligt - med stor fornøjelse :o)

Med en ordentlig forberedelse og gode produkter, tror jeg man skal have meget sensibel hud, hvis man ikke kan klare en daglig barbering med DE.

Man behøver jo ikke nødvendigvis gå efter "barnerumpen", men kan sagtens få en god og rimelig tæt barbering, selvom man kun barberer sig med hårene, hvilket er det mest skånsomme for huden.

Hvis jeg har været for voldsom og været skyld i irritation, så barberer jeg mig bare med 2-3 pas i hårenes gro-retning i en dag eller to.


Mvh.
Søren

Tomislav Milosevic


9. april 2011


Hey.

Jeg ville ikke have nogle problemer med at barberer mig hver dag med hårets vækst men jeg barberer mig altid super tæt, tror bare jeg må holde mig til på 3. dagen hvis det skal være super tæt.

Overvejer at prøve Mitchell`s wool fat, har læst den skulle være lidt bedre end normale sæber.

Mvh.
Tomislav

Carsten


9. april 2011


Problemerne ligger primært, som der også bliver nævnt, i bladets skarphed, lad være med at prøve at få extremt mange barberinger ud af et blad, det giver knopper!

Jeg kører gerne 3 pas, Derby holder til 2-3 barberinger, Feather 3-4 barberinger.

Er du i tvivl, så skift blad, det er ingen grund til at spare, når bladene nu alligevel er så billige, og det er hamrende irriterende at ligne en motorsavsmassakre på halsen.

Jeg kan anbefale Tabacs barbercreme, den er nem at arbejde med, nem at få til at skumme op og få en god creme, giver god beskyttelse og et godt glid.

Held og lykke med din fortsatte DE barbering.

Tomislav Milosevic


9. april 2011


Hey.

Ja det med bladene vidste jeg ikke troede Derby holdte ca 5 gange, vil prøve Feather`s når jeg er færdig med mine Derby blade

Jeg barberede mig i dag istedet for at vente til i morgen puha det var en kamp ikke på halsen men på kinderne og ved hagen, håber det er bladet som der var noget galt med, tøt næsten ikke at prøve at barberer mig på 2. dagen hvis det bliver sådan en kamp igen.

Den Tabac barbercreme giver den god flødeskums agtig skum for det er det jeg søger?

Mvh.
Tomislav

Tomislav Milosevic


9. april 2011


Ps.
Alle i andre hvad kan i bedst anbefale Tabacs barbercreme eller Mitchell`s wool fat?
Lad mig endelig høre fra så mange som muligt.

Mvh.
Tomislav

Søren H. Møller


9. april 2011


Du går ikke galt i byen med nogen af de to sæber.

Mitchell's giver et bedre glid og en bedre beskyttelse af huden under barberingen, men er for nogle svær at skumme ordentlig op - der kan være en længere "indkøringsperiode".

Jeg har ikke prøvet Tabac barbercreme, men sæben er nem at skumme op, og giver en god beskyttelse og et godt glid. Så er der spørgsmålet om duften af Tabac, som nogle finder for stærk.

Du kan jo også tage dem begge   ;o)


Mvh.
Søren

Tomislav Milosevic


10. april 2011



Ja jeg er ikke til kraftige dufte, men det burde ikke stå i vejen for en skøn barbering, trorbare jeg starter med sæben.

Puha min kind føles som sandpapir i dag efter barberingen i går...ØV ØV

Mvh.
Tomislav

Grenberg


10. april 2011


Hvad med Sir Irish moos, har ikke selv prøvet den endnu men det skulle vist være den samme som Tabac bare med en bedre duft.

Vile selv foretrække Tabac frem for Mitchels men det er vist en smags sag

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


10. april 2011


Godt tænkt Grenberg.

Sir Irisch Moos kan jeg varmt anbefale, den har en frisk duft og ikke den tunge potente duft som Tabac.

De er dog ikke helt ens. Hvis man tager et kig på ingredienserne, så er indholdsstofferne ikke nævnt i samme rækkefølge, og der er lidt flere i Tabac, men de fleste er duftstoffer som skal nævnes. Men en lille forskel er der.

Da jeg i sin tid fik Tabac var jeg ret vild med duften, men efter at have prøvet flere forskellige produkter, så synes jeg i dag, at den er for stærk, så foretrækker jeg Sir Irisch Moos, eller hvis det skal være tobak duft; Marlborough fra D.R. Harris, den er mere diskret.


Mvh.
Søren

Tomislav Milosevic


10. april 2011



Hey.

Jeg tror mit næste indkøb bliver......

Merkur 38C
Feather blade
Mitchell`s wool fat
Tabac barbercreme
Proraso aftershave liquid creme.

Mvh.
Tomislav

Carsten


10. april 2011


Jeg kan varmt anbefale 38C men vil råde dig til at have teknikken på plads først med din nuværende skraber, 38C er en tung skraber og med Feather som er det bedste og skarpeste blad jeg har prøvet, skal man være meget påpasselig for ikke at skære sig.

Mht. duften fra Tabac er det ikke noget problem for mig, den er alligevel væk når man har skyllet med rigeligt koldt vand og derefter givet huden Proraso splash, som jeg synes er en meget lækker aftershave, som også virker antiinflammatorisk.

Husk også at at Mantic59´s videoer om DE-shaving på youtube.

Fortsat held og lykke med dit foretagende.

Grenberg


10. april 2011


Jeg ville nok heller ikek vælge 38C som helt grøn da det er en tung skraber og sammen med Feather kræver det en del teknik.

34C er rigtig god med Feather.

Husk lige DSB og alu blokken "You never know"

Tomislav Milosevic


10. april 2011



Hey Carsten.

Jo jeg ved godt det kræver sin teknik med den skraber fordi den er tung, mht  bladene vil jeg lige bruger min bunke Derby blade på den først.

Jeg har studeret Mantic59 på youtube og i her på forumet har også hjulpet mig med jeres input tusind tak til jer alle.

Mvh.
Tomislav

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk