Forum - Dagens barbering - Jeg skærer mig meget, Hvad gør jeg galt ?
Bruger 

DG Hansen


7. januar 2010

Jeg skærer mig meget, Hvad gør jeg galt ?
Hej alle  DE entusiaster.
Jeg har igennem 3 mdr. barberet mig med DE og selv om jeg er meget påpasselig og følger alle kunstens regler med varm hud, god børste og enten skum eller creme og rigelig lathering osv, skærer jeg mig meget vel en 10-15 mindre cuts. Jeg bruger startsættet og har nu derby blade. Jeg er nødt til at køre mange gange over huden og presse rimeligt hårdt, synes ikke at selv helt nye blade er særligt skarpe, skal trykke hårdt og mange gange over samme sted.
Vil det hjælpe at bruge en bedre skraber(tungere) der evt. kan justeres så jeg får lidt vinkel og måske feather blade eller andet?

Ser meget frem til jeres råd, da jeg er ved at miste lyst lysten til DE ! smandder ærgeligt .

Det skal siges at jeg har et meget genstridigt og kraftigt skæg, som jeg er nødt til at forbarbere elrktrisk for at gøre det nemmere med skraber.

mvh.  Danny

John Kreiner

John Kreiner


7. januar 2010

Du trykker nok for hårdt

Nu skal jeg ikke gøre mig selv til ekspert, men du nævner hele to gange, at du presser/trykker hårdt, når du kører bladet hen over huden.

Og netop det at trykke med et DE-blad er - mig bekendt - den sikre vej til hakker i betrækket.

Om en tungere skraber er løsningen, ved jeg ikke, men den bør nærmest kunne hvile i sig selv hen over huden, mens du kører MED skæggets groretning, så meget ved jeg da.

vh
john k-

Martin Toft

Martin Toft


8. januar 2010

Flere pas?
Hej Danny.
Hvilken skraber bruger du og hvor mange pas tager du?
Du nævner at du barber flere gange det samme sted, men er det i et enkelt pas eller i flere? Hvis det er i et enkelt pas, kan det meget vel være problemet. Da man skal se DE barbering, som hår reduktion, skal man helst ikke køre flere gange over det samme sted i det samme pas. Tag flere pas i stedet.
Jeg synes helt sikkert at du skal prøve forskellige produkter (skraber, blade og evt preshaves) til du finder den kombination, som passer dig.

Mvh,

Martin

DG Hansen


8. januar 2010


Takker for svarerne. Jeg bruger den skraber som tidligere var i begyndersættet, den med plastikhåndtag.
Jeg kører først et pas med skæretningen og derefter mod skægretningen, men jeg synes at hvis jeg ikke trykker så skøjter bladet bare hen over huden uden at få nogle hår med.
Mit problem er måske at jeg ikke får hårerne til at rejse sig, og måske jeg skulle bruge en preshaveolie?

Har prøvet J-hooking metoden, virker lidt bedre, som det er nemmere at skære hårerne lidt skævt, men også en lidt svær metode.

mvh.  Danny

Brose


8. januar 2010


Hej Danny,

Jeg er ikke helt med på hvad det er for en skraber i startsættet der har et plastichåndtag, mener du en plasticknap, for så må det være en Merkur Progress du har?

Det er ikke meningen at du skal trykke / presse hårdt når du barberer dig, så er der noget galt!

Jeg tror helt sikkert at du skal se lidt nærmere på forberedelsen mht. hvad du gør for at bløde skægget op.

Hvis du ikke allerede gør det, så start med en godt varmt bad hvor du gør skægget vådt. Når du er færdig i badet, så tager du lidt mere vand i ansigtet og påfører en god klat preshave creme i skægget. Jeg vil foreslå adig at prøve Prorasos preshave med eucalyptus og menthol.

Lad preshaven sidde i et par minutter mens du klargør skum, børster tænder eller hvad der ellers skal klares.Jeg tror det er vigtigt at du eksperimenterer med netop denne del så dit skæg bliver blødt godt op.
Tag et splask vand i ansigtet igen inden du påfører skummen.
Mht. din skum er det vigtigt at den er cremet og blød, men jeg antager at du har check på den del af processen :-)

Mht. din skraber, og hvis det er en Progress du har, er det vigtigt at du sikrer dig at du har samlet den korrekt så de to markeringer på top og hoved er over hinanden (der er 50% chance for at sætte toppen på forkert hvis man ikke er opmærksom på det) - Se denne tråd for nærmere beskrivelse:

www.proshave.dk/forum/indstilning-a...

Har du forsøgt at finde den bedste indstilling på din Progress - start med den mildeste og drej den op stille og roligt. De fleste ligger omkring ca. 3?

En anden ting jeg også synes er værd at forsøge er at prøve en pakke Feather blade - Det er et rigtig skrapt blad blad, og det kan sagtens være at det fungerer optimalt til dit kraftige skæg.

Vær forsigtigt med barbering mod hårene - mange barbermestre fraråder det og det er ofte noget der kan give irriteret hud.

Jeg er ikke enig i betragtningen om at du skal se barberingen som hårreduktion, men synes det er et godt forslag at du om nødvendigt tager et ekstra pas med yderligere skum.

Det vigtigste er helt klart at få blødt godt op i klargøringen og husk nu - ikke noget med at trykke, for så går det galt!

Håber at ovenstående hjælper dig videre og giv endelig en melding om hvordan det forløber!

Mvh,
Brose

Martin Toft

Martin Toft


8. januar 2010

Uddybelse
Hej Brose.
Det jeg mener med hårreduktion er at man skal se hvert enkelt pas som reducerende. Dermed sagt at man skal tage flere pas for at få den helt glatte barbering.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk