Forum - Spørgsmål og svar - Irriteret hud
Bruger 

Michael Vedel


6. januar 2012

Irriteret hud
Hej alle,

Jeg har de sidste 6 måneder barberet mig med min Merkur 34C (HD) og brugt derby Extra blade uden problemer.

Fornylig valgte jeg at investere i en Shavemac Barberkost, Silver Tip Badger og har siden lidt af irreteret hud på hals og omkring mund samt lidt røde pletter. Har læst en del herinde og på diverse forums og det lader til at løsningen er Anthony Ingrown Hair Treatment, hvis man lider af dette problem.

Jeg er dog ret sikker på at mit problem ikke drejer sig om ingruede hår, men mit spørgsmål er; hjælper dette også bare mod irreteret hud og svien?

Eller er der andre midler jeg kan bruge?

Mvh.

Michael

Henrik Palshøj


6. januar 2012


Har du i forbindelse med at du har fået ny kost også skiftet sæbe?

Jeg har aldrig hørt om nogen der får udslæt af at bruge en Badger børste! Så tror problemet ligger andet steds!

Når snakken falder på Anthoy så virker det, havde nogle problemer i starten, og det løste problemet ret ret hurtigt.

Hilsen Henrik

Michael Vedel


7. januar 2012


Hej Henrik,

Da jeg min kost, begyndte jeg at bruge Proraso Barbercreme - Eucalyptus & Menthol istedet for min "gamle" Proraso Barberskum - Eucalyptus & Menthol. Jeg vælger at tro, at det har noget med barbercremen at gøre, måske der er noget jeg ikke kan tåle i den..?

Jeg har besluttet mig for at prøve en barbersæbe istedet, er der nogle du kan anbefale??

Forresten, tak for svaret, det er dejligt med lidt "pro" hjælp:-)

/Michael

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


7. januar 2012


Hej Michael

Menthol kan for nogen skabe hud irritation, så det er ikke usansynligt at det kan være der, at dit problem opstår. Jeg vi på det varmeste anbefale dig at prøve denne sæbe Proraso Barbersæbe i skål - Aloe & Green tea, 150 ml. Den er intet mindre end fantastisk til følsom hud. Jeg har selv meget følsom hud og den er himmelsk at bruge. Oven i købet så er den billig (49 kr). Den er et fund for de penge.

Hvis du vælger dette så er her lige et par råd.
Start med et lade din kost kraftigt. Start gerne forholdsvis tørt (ryst det meste vand ud af din kost inden du lader den). Herefter skummer du sæben op og og til sætter 2-4 dråber vand jævnligt, endtil at det perfekte skum opnås. Den giver en fantaskissk barbering og skåner din hud maksimalt.

Prøv den. Jeg vil ikke undvære denne sæbe for guld:o). Den svigter aldrig.

Kan i øvrigt varmt anbefale denne alkoholfri aftershave balm. Proraso Aftershave - Liquid cream, 100 ml. Den er fantaskisk til følsom hud. Den er udviklet til følsom hud og giver er kanon beroligende effekt, hvis din hud generelt er meget sart. Jeg bruger den selv med stor succes.

Mvh Cato

Sidst opdateret den 7. januar 2012 kl. 12:10

Michael Vedel


7. januar 2012


Hej Cato,

Det lyder super, jeg vil prøve denne Proraso Barbersæbe i skål - Aloe & Green tea, håber bare at det hjælper:-)

Mht. Proraso Aftershave - Liquid cream, så bruger jeg allerede denne og er mindst ligeså begejstret som dig. Den er fantastisk:-)

Mvh.


Michael

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


7. januar 2012


Hej Michael

Det er jeg ret sikker på at den gør:o). Jeg har selv meget følsom hud og den er fanastisk, udfra mine erfaringer. Jeg får perfekt barbering med den hver gang og absolut ingen irritation. Du kan jo lige kigge på det vedhæftede billede. Det var mit setup idag. Det fungerer altid perfekt:o).

Hvis du generelt har meget sart hud, kan en god preshave varmt anbefales. Jeg bruger Geo F Trumper´s sandalwood Skin Food som preshave inden barbering dagligt. Den er fantastisk. Den giver yderligere beskyttelse af huden under barbering. Der findes meget forskellig preshave på markedet, men jeg sværger virkelig til denne. Det var i hvert fald yderligere et tiltag du kan vælge, for at beskytte din hud imod irritation.

Rigtig god weekend.

Mvh Cato

Sidst opdateret den 7. januar 2012 kl. 13:59

Michael Vedel


10. januar 2012


Hej Cato,

Så fik jeg idag min Proaso sæbe og en kæmpe forskel gør den. Jeg er slet ikke irreteret efter barbering som før og hvor er den dejlig i duft og skum. Det var en sand fornøjelse igen.

Havde også købt proraso preshave, for at berolige huden inden og det fungede bare helt perfekt.

Var faktisk ret overrasket over den skum som man kunne bygge på sæben. Havde troet at det ville være en lidt tynd konsistens, men den var tyk og behagelig:-)

Men tak for hjælpen, det er jo super dejligt at man kan få hjælp fra en pro scare...

Mvh.

Michael

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


10. januar 2012


Hej Michael

Det da kun glædeligt, det har kunnet hjælpe dig:o). Meget kunne tyde på at du ikke kan tåle menthol. Det er der flere med følsom hud, som ikke kan.

Proraso Aloe og gren tea er en fantaskisk barbersæbe, til dem som har følsom hud. Jeg selv inklussivt.Jeg foretrækker personligt denne sæbe, samt Mitchell´s wool fat. Mitchell sæben har dog givet mig mange grå hår i hovedet, inden jeg lærte at få den perfekte skum ud af den. Denne sæbe er meget svær, men når man lærer den rigtig at kende, er den intet mindre end i en klasse for sig selv.

Fordi at det er en sæbe betyder det bestemt ikke, at der ikke kan fremstilles tykt og lækkert skum. Det er blot et spørgsmål om at lade sin børste ordentligt og den korrekte mængde vand tilsat. Pt. er jeg personlig mest til sæber. I hvert fald ud af de produkter jeg endnu har prøvet. Jeg syntes at de giver et bedre glid over min hud og mit slut resultat bliver bedre. Det er uden tvivl et spørgsmål om smag og hud type.

Af hensyn til pre shave, så vil jeg ikke undvære det for guld. På mig giver det endnu tættere barberinger og en bedre beskyttelse af huden. Man skal jo forholde sig til det der virker bedst for en selv;o).

Mvh Cato

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk