Forum - Spørgsmål og svar - Indstilling af Merkur Progress
Bruger 

Lars Devaldi


5. januar 2010

Indstilling af Merkur Progress
Hejsa

Efter at have læst om Proshave i Euroman og efter at have læst div indlæg her på siden er jeg hoppet med på bølgen og glæder mig til at gå igen med den netop modtaget Merkur Progress.

Mit spørgsmål er dog: Hvordan indstiller jeg den? Er agressivt 1 eller 5? Og som nybegynder er det vel bedst og starte ud med mindst agressivt?

På forhånd tak.

Lars

Brose


5. januar 2010


Hej Lars og velkommen til !

Mht. indstillingen af din Progress er 1 det mildeste og 5 den mest aggressive indstilling.

Som begynder vil jeg anbefale dig at sætte skraberen på 1 når du barberer dig første gang. Hvis du synes at den ikke tager nok ved, så drejer du den op på 2 og prøver igen. De fleste ligger nok omkring 3, men i sidste ende er det et spørgsmål om hvad man bedst kan lide og hvad der fungerer for den enkelte.

Tallene skal du dog se som en generel værdi - Det kan sagtens svinge lidt til den ene eller den anden side i forhold til prikken, men vil være det samme hvis du hver gang samler skraberen med pilen og stregen over hinanden.

Jeg har vedhæftet et billede, så du kan se de to markeringer der skal være over hinanden når du samler skraberen.

Husk at tage den med ro i starten, så du kan blive fortrolig med den nye skraber. Hvis du ikke allerede har set den, vil jeg også anbefale dig lige at kaste et blik på vore "Guide til den ultimative barbering"  - Her kan du læse lidt om de enkelte steps så du er sikker på at det bliver en succes :-)

Vores guides finder du hér:
www.proshave.dk/Guide-til-den-perfe...

Glæder mig til at høre hvad du synes!

Mvh,
Brose

PS. Jeg har tilladt mig at ændre dit brugernavn fra din mailadresse til dit navn - På den måde risikerer du ikke at der er nogen der høster din mailadresse her på forum'et og begynder at sende dig unødig spam. Sig endelig til hvis du vil have brugernavnet rettet til noget andet, så klarer jeg det.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk