Forum - Ris, ros & feedback - Indlæg
Bruger 

Henrik Langkjær


24. maj 2009

Indlæg
Jeg har lige et forslag.

Når nu der er oprettet et nyt emne, så kan brugerne kun se, hvem der har oprettet indlægget, men ikke hvem der sidst har tilføjet en kommentar/tilføjet et indlæg til emnet.

Vil det ikke være muligt, at lave en kolonne i oversigten, hvor det både fremgår, hvem der er forfatter og hvem der sidst har tilføjet en kommentar til forfatterens indlæg?

//Henrik

Henrik Langkjær


24. maj 2009


Og endnu et forslag :o)

Kan der ikke på forsiden være et felt, der viser hvilke brugere der er online?

//Henrik

Brose


24. maj 2009


Hej Henrik,

Tak for dine gode forslag! - Det er helt sikkert et par vi vil tage med på vores prioriterede ønskeliste og vende med programmørerne :-) Specielt kolonnen med den seneste poster synes jeg ville være lækker at have.

Selve forumet er et vi har fået udviklet specielt til formålet. Det har vi valgt at gøre, da vi på den måde kunne få det fuldt integreret med resten af vores site og ikke mindst det CMS-system der ligger bagved.

Dette betyder selvfølgelig også at der kan forekomme et par småfejl og at en del funktionalitet må komme stille og roligt hen ad vejen.

Mvh,
Brose

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk