Forum - Spørgsmål og svar - Indgroet hår, irreteret hud samt røde knopper efter barbering
Bruger 

adel


16. maj 2013

Indgroet hår, irreteret hud samt røde knopper efter barbering
Hej proshave og alle på dette forum.                                                  Jeg får indgroet hår, irreteret hud samt røde knopper efter barbering med gillete proglide power barberskraber. Mit hud er ekstremt følsomt og tør. Med hensyn til rødeknopper får jeg det på halsen dog for at forhindre dette har jeg prøvede at lade skægget gro dog uden resultater. Jeg hader at barber mig og udsætter barbering ofte på grund af problemerne jeg har. Jeg har prøvede tendskin liquid hvilket gerne skulle hjælpe mod indgroet hår samt røde knopper dog så opgav jeg med at bruge da lugten af produktet var uudholdeligt. Jeg kører normalt 3 pass hvor andet og tredje er ude. Barbergel, måske er det derfor. Efter at have læst forskellige indlæg på engelske forum og her, har jeg valgt at gå hen til De babering hvilket jeg tror ville løse mine problemer, da jeg ved at indgroet hår får man fra flereklinger barberblade.  Jeg har kigget på en merkur futur som jeg synes ser god ud samt designet kan jeg godt lide. Hvad synes i om dette samt hvilket produkter synes i jeg skulle købe til barbering som barberskum, preshave og aftershave( husk ingen alkohol da jeg er meget følsom samt produkter der er lavet til følsomt hud. Ps. Kan man få rabat eller få prøver på forskellige blade og produkter her på shoppen?    En sidste ting er hvad er forskel på de og straight razor? Det eneste jeg ved er at straight razor kræver en god teknik og giver den tætteste barbering.På forhånd tak for hjælpen, ser frem til at få respons fra jer.              Med venlig hilsen Adel

Sidst opdateret den 16. maj 2013 kl. 00:32

tmk


16. maj 2013

Et par tricks
Hej Adel,

Med de problemer, som du oplever, lyder det som en fornuftig strategi at prøve DE shaving.

I første omgang vil jeg anbefale at anskaffe en grævlingekost (eksempelvis Dovos til 450 kr her på siden), samt en barbercreme. Der er flere videoer på youtube (geofatboy og mantic59) der viser, hvordan man laver og påfører barberskum med en barberkost.

I næste omgang vil jeg anbefale en DE razor. Jeg har hørt at Merkur futur er ret stor og klodset at have med at gøre for nogen, msåke ville en Merkur Progress eller en Merkur 34 være bedre til en start. Jeg startede selv med en Progress, og kan sagtens anbefale den som en begynderkniv. Husk de tre regler: Ikke at anvende noget tryk på huden med en DE razor, bladet skal ramme huden i en vinkel på 30 grader, og man skal ikke 'skrælle' huden, men kun køre henover huden hvor den er beskyttet af skum.

Og den fjerde regel: De første barberinger med en DE razor skal man nøjes med et enkelt pas.

Hvad blade angår, vil jeg anbefale Derby Extra bladene. De er både billige og gode. Undgå Feather, de er meget skarpe og kræver en sikker hånd, og er derfor mindre egnede for en begynder.

Efter barbering og inden påføring af after shave, vil jeg anbefale at du prøver at en alum blok, som man smører ansigtet med. Den får huden til at slappe af og har en rensende effekt. Desuden giver den tilbagemelding på hvor skånsom barberingen har været. Med en skånsom barbering mærker man næsten intet, men hvis barberingen har været for hård ved huden, svier det ret kraftigt. Dette er nyttigt specielt for en begynder.

Som after shave bør du nok vælge en eller anden balm. Prorasos hvide liquid cream er god og billig, deres hvide serie er i det hele taget lavet til følsom hud.

Hvad angår en straight razor = gammeldags ragekniv må jeg hellere overlade ordet til andre på dette forum.

Håber det er nok til at komme i gang, ellers spørg igen.

mvh Torben

adel


17. maj 2013

Ordre
hej Torben og tak for dit svar.

Jeg har kigget på de de safety razor du har forslået. jeg synes de ser fine ud, men kunne bedst lide futur som jeg forslog. Derfor har jeg lavede en bestilling over barskraber ( merkur futur), forskellige blade, pershave, barberkost,barbersæbe, aftershave, anthony hair solution og produkter til ansigtspleje.

Nu må vi se og jeg håber at det hjælper med mit barbering.
jeg har nogle billeder som ejg tog efter jeg barberet mig idag, hvor jeg brugte mantic59 shaving guide med 3 pass. Jeg vil dog sige at jeg normalt køre mange pass fordi det bliver aldrig tæt, selvom med mange pass( selvom barbrebladet er nyt, kasette barberskræber). nu plejer jeg faktisk imellem af passene fjerne eventuelle indgrået fra fra halsen med et pincet, da de stadigvæk er der efter barbering dog har jge læst mig frem på forskellige forumer at man ikke skal hæve den helt ud men lidt ud også barber den ellers vokser den som indgroet hår igen. Ret mig på dette hvis det er forkert, gjorde bare som jeg lige har forklaret.

med hensyn til preshave bruger jeg kun barberskum, har dog prøvede preshave olie før jeg påførte barberskum. Det hjalp lidt men ikke med den irreteret hud. Bruger også niveau aftershave efter barbering. Alle de produkter jeg har prøvede har været til følsomt hud, men uden at de har virkede derfor ser frem til at prøve de shaving, håbet om at det ville løse mit problem.



Sidst opdateret den 17. maj 2013 kl. 15:14

adel


17. maj 2013


Her er nogle billeder efter 2. pass der viser hvorfor jeg hader at barbere mig. undsyld kvaliteten, men det var det eneste kamera jeg havde til rådighed. Man kan dog se knopperne og den irereterende hud jeg får. Jeg ved at jeg burte kun barber 1 pass WTG men det aldrig tæt med en kasetteskraber.
billederne med 2.pass og 3. pass er fra samme barbering ville bare viser forskellen. jeg barber således WTG, ATG, med ATG flere pas, men på billederne prøvede jeg Mantic59`s guide på hvordan man barber med en traditionel vådbarbering, hvor man også køre skraberen til siden fra øret og hen mod næsen. Jeg ved at jeg ikke traditionel skraber, men prøvede det og det var uden held.

Sidst opdateret den 17. maj 2013 kl. 15:23

adel


17. maj 2013


Sidst opdateret den 17. maj 2013 kl. 15:14

adel


17. maj 2013


adel


17. maj 2013

Sv:
efter 3 pass.

adel


17. maj 2013


adel


17. maj 2013


Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


19. maj 2013


Hej Adel

Jeg kan sige så meget at min hud så meget være ud end din, den gang jeg brugte kassette skraber. Ikke for at sige at du ikke har et problem, men for at nå frem til min pointe:o).

Efter jeg fik sat mig ind i DE verdnen, er disse problemer en saga blot. Jeg har ingen irritation ved barbering i dag. I dag er det faktisk en af de ting jeg ser frem til:o). Jeg er ret overbevist om, at du vil blive glad for dit skifte. Jeg har aldrig set mig tilbage.

Mvh Cato

adel


19. maj 2013


Tak for dit svar Cato.                                                                          Jeg ser frem til skifter dog mangler jeg stadigvæk min ordre som jeg får i starten af næste uge. Den har indhold alt fra barbering produkter, skraber, forskellige blade til ansigtspleje. Preshave, barbersæben samt aftershave er fra poraso og er fra den hvide serie, beregnet til følsomthed. Hvad angår skraberen blev det til merkur Futur, kunne lide desifnet og looket selvom jeg har læst at hovedet er lidt stort i forskellige områder som under næsen. Jeg er dog sikker på at det blot kræver at have teknikken på plads.                                                                                                       Mvh. Adel

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk