Forum - Skrabere og barberblade - Ikon rustfri stål skraber
Bruger 
Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


5. februar 2012

Ikon rustfri stål skraber
Hej Brose

Jeg sad lige og surfede lidt rundt på nettet (som så ofte før;o) og har igennem lidt tid kigget på Ikon´s skrabere. De minder lidt om Pils skraberen i design, men det siges at de skulle være bedre fremstillet og markant mere bruger venlige. Desuden syntes jeg at det er super fede skrabere. Specielt spændende er modellerne Ikon S3S og Ikon SK9, da de begge er lidt specielle i forhold til andre skrabere. På den ene side af skærehovedet er den med åben kam og på den anden side er den med lukket sikkerhedsbar. Det syntes jeg er interessant, da det jo egentlig giver 2 forskelllige skrabere i 1:o). Jeg kan kun finde den i USA pt. En af disse kunne godt være et interessant køb på sigt, men jeg gider nok ikke at hente en hjem til DK. Begge modeller ser ens ud, men materialet er der lidt forskel i.  S3S modellen er i 100% rustfrit stål hvor imod SK9érens skærehoved er i T6 aluminium. Syntes at de ser super fed ud og de bliver rigtig godt anmeldt. Jeg har vedhæftet et billede. Kunne Proshave evt. være interesseret i at markedsføre sådanne skrabere på sigt?

Mvh Cato

Sidst opdateret den 5. februar 2012 kl. 22:35

Brose


6. februar 2012


Hej Cato,

Producenten af Ikon-skraberne har tidligere kontakte os, men vi har ikke været specielt imponeret over leveringsevnen og et par af modellerne kom meget tæt på at være kopier af bla. Feather og Pils, så det var ikke noget vi gik videre med på daværende tidspunkt.
Jeg vil dog ikke udelukke at vi vil tage det op på et senere tidspunkt.

Kvaliteten er uden tvivl fin, men jeg har til dato ikke set en skraber der har kunnet måle sig med forarbejdning og finish på en Pils skraber :-)

Mvh,
Brose / Proshave


Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


7. februar 2012


Hej Brose

Ustabile leveerandører kan selvfølgelig ikke bruges, så fuld forståelse her fra:o).

Kender intet til tidligere modeller fra denne fabrikat, men kan da sagtens se at S3S og SK9 modellen har en del til fældes med Pils skraberen design mæssigt. Så vidt jeg har læst mig frem til, skulle sammenligningen så også stoppe der. De steder jeg har læst om den, beskrives den som utrolig nem at barbere sig med. Det er ikke det indtryk jeg får af Pils skraberen, når jeg læser anmeldelser af den. Desuden siges det flere steder at Pils skraberen har rust problemer. Det siges at svejsningerne i denne skraber er begyndt at ruste i visse tilfælde. Dette sammenlagt med 2 i 1 skraber ideen, var umiddelbart det der trak mig imod Ikon skraberen kontra en Pils og så syntes jeg bedre om håndtaget på Ikon skraberen. Hvis Pils skraberen er den bedste skraber, er det måske den som havner i samlingen på et tidspunkt i stedet for Ikon skraberen. Det må tiden vise, afhængig af hvad folks erfaringer siger. Måske der er nogen her inde som ligger inde med denne viden?

Mvh Cato

Sidst opdateret den 7. februar 2012 kl. 17:02

Brose


7. februar 2012


Hej igen

Det er en jungle :-)

Hvis du tager 1000 DE-entusiaster vil der formodentlig være 500 forkellige holdninger til hvad der er den beste skraber, det bedste produkt osv.
Anyway, det her er ikke et spørgsmål om Pils i forhold til alt muligt andet - der er en million forskellige anmeldelser :-)

Jeg kan til gengæld garantere dig for at jeg efter 3 år ikke har set så meget som en plet på min Pils og som den danske distributør af Pils kan jeg også garantere dig for at hverken Pils eller vi ville acceptere en rustplet.Vi taler om ædelstål af højeste klasse.Jeg ved at Pils er begyndt at give skraberen en speciel overfladebehandling for at forhindre an rustafsmitning fra bladet når det er vådt og fastspændt i skraberen.

Ha' en go' aften!

Mvh,
Brose

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


7. februar 2012


Hej Brose

Du har sikkert ret:o). Det er en jungle at finde rundt i, men heldigvis har jeg da end til nu, været ret heldig i mine valg af skrabere. Jeg er utrolig glad for dem jeg har, men jeg falder sikker i igen og øger min endnu beskedne samling;o). Da I er dansk distributør, så må I om nogen kende til eventuelle problemer med Pils skraberen og det er da dejlig at høre, at det ikke er et problem I kan genkende:o). En skraber til den pris, bør også være en skraber i mint kvalitet.

Lige et lille sidespring. Hvordan oplevet du Pils skraberen kontra Feather skraberen? Her tænker jeg på skrabernes agressivitet og sværhedsgrad ved brug.

Rigtig god aften.

Mvh Cato

Brose


7. februar 2012


Hej Cato,

Check den her tråd:
www.proshave.dk/forum/pils-rasur-de...

Mvh,
Brose / Proshave

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


8. februar 2012


Hej Brose

Takker for linket:o). Jeg vil dog gerne høre din vurdering at skraberens agressivitet kontra Feather skraberen. Det kan jeg ikke læse ud af den anden tråd. Går Pilsén dybere/mere agressivt til værks end Featheren, efter dine erfaringer? Jeg syntes ikke at Featheren barberer helt så tæt som feks. min Mühle R89. Nogen dage syntes jeg at det er lækkert at barbere sig med Featheren, men andre dage foretrækker jeg den ultra tætte barbering at min Mühle R89 skraber giver. Jeg kunne godt på sigt tænke mig en top luksus skraber med samme egenskaber:o).

Mvh Cato

Sidst opdateret den 8. februar 2012 kl. 17:23

Brose


8. februar 2012


Ja, Pils'en er et nøk mere aggressiv end Feather-skraberen - i sidste ende kommer det meget an på brugeren og hvilket blad man bruger. Jeg synes at anmeldelsen på Shaving101 beskriver det meget godt:

The PILS works only as well as the user. This is the key phrase you need to remember if you are to use one. Due to the relatively extreme weight of the PILS (it weighs in at 125 grams, nearly 4 ounces!) almost no pressure is required to do the cutting, and due to the flat blade profile the angle at which you shave is MUCH steeper than usual. The result of such qualities mean that the user has control over if the razor is going to cut at all. If your angle is not perfect, you get an extremely mild shave or no cutting at all. Once you find that sweet spot, the shave is medium aggressive to aggressive if you are using a Feather and are too heavy handed. It is great for an expert, but terrible for a beginner who doesn't know how his face reacts or what angle he needs.

Mvh,
Brose / Proshave

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


8. februar 2012


Hej Brose

Mange tak for din opdatering. Som du selv nævner, så er der mange forskellige anmeldelser af skraberne på nettet. Super også at få din vurdering med:o). Jeg vil ikke afvise, at Pils skraberen bliver en del af samlingen med tiden;o).

Rigtig god aften.

Mvh Cato

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk