Forum - Generelt - Igen ny Gillette Fusion maskine.
Bruger 

Carsten


28. august 2011

Igen ny Gillette Fusion maskine.
De blade kommer nok til at koste kassen - godt vi har Proshave :-))))))

Hvornår mon Gillette kommer med en barbermaskine der kan støvsuge og samtidig røre rund i sovsen ;-)

Brose


29. august 2011


Hej Carsten

Jeg har for længst opgivet at følge med i den tilsyneladende uendelige række af produktopdateringer, neonstriber, vibrerende håndtag og antal klinger - Hvad har de fundet på at kalde den nye model denne gang?

Mvh,
Brose

Andreas


29. august 2011

MIKROCHIPS!!!
Taget fra Gillettes hjemmeside:

"GILLETTE NYHEDER: Ny Gillette® Fusion® ProGlide™ barberskraber


Den ny Gillette Fusion ProGlide barberskraber fås i manuel og power-udgave og er vores mest teknologisk avancerede barberskraber til dato. Det er en udvikling i komfortabel barbering og ydelse til mænd.

Barberskraberen er omarbejdet og nydesignet til at give Gillettes mest behagelige barbering.

Gillette Fusion ProGlide har tyndere, finere blade* med en belægning med lille modstand. Derudover:
•Den nye bladstabilisator opretholder optimal afstand mellem bladene for at give komfort. Det giver bladene mulighed for at tilpasse sig til dit ansigts konturer.
•Det nydesignede ergonomiske håndtag har ekstra greb. Det ribbede håndtag kanaliserer vand væk for bedre kontrol i våd tilstand.
•Den forbedrede Lubrastrip™ er nu større end Fusions og giver et glat strøg. Den forbedrede formel med mineralolie og smørende polymer får skraberen til at glide lettere over din hud.
Den nydesignede præcisionstrimmer har forbedrede blade – der hjælper dig med at klare de problemområder, der er svære at barbere.
•Snowplough komfortbeskyttelse kanaliserer overskydende barbergel væk, for at hjælpe med at opretholde bladenes kontakt med huden, og give en tæt, behagelig barbering.

Hovedbladene vs. Fusion

Fås også i elektrisk udgave. Den brusersikre ProGlide Power leverer behagelige mikropulseringer, mens den indbyggede mikrochip giver ensartet kraft, barbering efter barbering.

Gillette Fusion ProGlide leverer vores mest behagelige barbering.*"

Brose


29. august 2011


Okay, det lyder nu meget fikst at man kombinerer bladstabilisator, forbedret lubrastrip, mineralolie og smørende polymer, præcisionstrimmer, snowplough komfortbeskyttelse og så lige topper det hele op med en mikrochip - det er jo reelt det bedste fra alle verdener - det kan kun være godt ;-)

Carsten


30. august 2011


Det er ufatteligt som  forbrugeren lader sig køre rundt i manegen af Gillette. Synes personligt at sensor excel er noget at det bedste de har lavet, men bladene dertil er også blevet pænt dyre, excel slår ikke en god DE-babering med et Featherblad.

Synd der er ikke er flere der har fået øjnene op for DE-barbering herhjemme - kunne forestille mig at det er meget mere udbredt i et "konservativt" land som England.

Man kan jo kun håbe at markedsandelene for DE-barbering er opadgående I DK, men det kan være at Brose har en kvalificeret kommentar hertil....

Grenberg


4. september 2011



Min FatBoy har både mikrochips og proglide og den har endda præcisions barbering og skruer man den op i øverske level har den enda sneplov.

Fantastiske egenskaber

Claus Henrik Seifert

Claus Henrik Seifert


16. september 2011


Jeg er hybrid bruger - bruger DE hvor den er lettest og har så en skraber i samme design til Fusion/Proglide blade til de sværere områder, hvor Fusion bare er suveræn.

Jeg er ny DE bruger og har stadig ikke passeret mine første 20 barberinger med min nye DE skraber, men vil nu sige, at jeg altid har holdt meget af Gilettet skrabere - fra Sensor til Mach 3, til Fusion og nu Fusion Proglide.

Var det ikke fordi jeg fandt det lidt skægt at prøve DE og senere hen og rigtig ragekniv, så blev jeg nok ved min Fusion :)

Vil altid have Fusion Proglide klar til når jeg skal lave en vådbarbering med 1 passage på 4 minutter og have en 90% glat barbering og til mine Headshaves !

Jeg får meget fine barberinger med min Fusion og giver man den lige en tur i Razor Pitten og lige en tur med fingeren efter brug, så holder den fint til 6-8 barberinger.
Jeg bruger stadig kun min DE til de store områder - kind, hals og mund. Min Fusion er simpelthen bare bedre designet til at klare områderne under næsen, hagen og adams æblet.

Tror nok jeg med tiden bliver øvet nok til også at bruge min DE der, men nemmere og bedre end Fusion bliver den aldrig der. Du kan nok lære at køre med en Hummer i byen, men en coupé vil altid være bedre til bykørsel end en Hummer ;)

Bare min ærlige mening :)

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk