Forum - Generelt - Hylder til barberings grej
Bruger 
Morten K

Morten K


6. november 2012

Hylder til barberings grej
Jeg er flyttet og har fået et nyt stort badeværelse så tænker jeg at gøre mere ud af at præsentere mit barber grej pænt. Derfor er jeg på udkig efter nogle små hylder eller noget der kan stå på et bord hvor man kan have barberkoste og skrabere i.

Jeg hurtig Google søgning have ikke det store resultat så jeg ville lige høre her i Forum om I har set sådan noget til salg nogen steder?
Alternativet er selvfølgelig selv at snekerere noget, men det bliver nu nok pænere hvis det købes.

Martin Petersen

Martin Petersen


28. december 2012


Personligt kan jeg rigtig godt lide svævehylder i matteret glas, som sidder fast i sådan nogle børstet stål holdere.

Har selv købt nogle til mit tidligere badeværelse i Silvan eller Bilka, og resultatet var helt fint.

Håber det kan hjælpe lidt.

Mvh.

Morten K

Morten K


7. januar 2013


Hej Martin

Tak for dit indspark. Jeg er nok mere til noget i træ, måske med huller til skaftet på DE skraberne så de kan hænge på række - eller noget i den retning. Men det kan da være jeg må igang med at lege snedker selv...

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk