Forum - Generelt - Hvor meget fylder dit grej
Bruger 

BAUN


23. januar 2010

Hvor meget fylder dit grej
Jeg er ny på forum, men har vådbaberet mig i mere end 30 år...

Det seneste med en Merkur Progress - efter anbefalinger fra JEEP

Nå men spørgsmålet: "Hvor meget fylder dit grej?" er affødt af et problem man kommer ind i. Der er så meget sæbe, aftershave, after shave lotion, barberblade, osv. man må prøve at man simpelthen ikke formår at bruge det op!

Og man smider da ikke gode produkter ud! Hvad gør man så? Laver et skab til grejet - eller 2 - eller hvad gør du?

vh Baun

John Kreiner

John Kreiner


24. januar 2010

For meget, siger min kone

Naar jeg saadan hen over aarene har set, hvor meget parfume, laebestifter, eau de cologner, maskarastifter, neglelakker etc. har fyldt, synes jeg jo ikke, at mit grej fylder noget saerligt.

Men to - meget smaa(?) - hylder i badevaerelset bliver det dog til.

Og naar jeg sent i eftermiddag kommer hjem fra London, gaar det helt galt, naar jeg efter besoeg hos Taylor of Old Bond Street, Geo F. Trumper, Truefitt & Hill, Penhaligon's og D.R. Harris samt et par steder mere, skal have anbragt nyindkoebene.

Det er bare umuligt at lade vaere...

vh
john k-

Grenberg


24. januar 2010


Hej Baun

I teorien fylder det ikke mere end en skraber og kost som står på vasken og så en sæbe og en aftershave i skabet, men men der er langt fra teori til praksis.

Vi har sat et skab fra Ikea op med nogle gode hylder til mit dyrbare barbergrej, prøver konstant af skære ned og køre noget i bund inden nyt kommer til, men med den svage sjæl er det svært at leve op til.

God fornøjelse med pladsen og god søndag til alle.

Mvh

Grenberg

Søren H. Møller


24. januar 2010


Hej Baun, velkommen til forummet :o)

Som start kunne jeg have det på hylden under spejlet, men når man så får sat sig lidt ind i "universet", så kommer der lige så stille nye ting snigende.

Første tiltag da hylden under spejlet ikke var nok, var at sætte et par hjørnehylder op, men... snart blev det nødvendigt med en ny hylde til aftershaves.
Og senest har jeg sat en glashylde op over spejlet til mine barberkoste - der er heldigvis plads endnu.
Det gav så lidt mere plads til sæber og cremer - så længe det nu varer.
Mine skrabere og rageknive har plads i en reol ved mit skrivebord.

Jeg er i gang med overvejelser om, at få det meste samlet ét sted, så det kun er "ugens rotation", der befinder sig på badeværelset, men det er svært at bestemme sig til, lige hvordan.


Mvh.
Søren

JEEP

JEEP


24. januar 2010


Hej Baun, længe siden.

Min samling fylder ½ lille hængeskab, tre dobbelte hylder og et mindre hængestativ på badeværelset + et hængende vitrineskab og et par kasser i stuen.


Mvh.

Jakob

CHSeifert

CHSeifert


20. juni 2012

Mit fylder.......en del ;)
Med over 40 barber cremer i samlingen, 6 børster, 6 skrabere og et lager af hudcremer og after shaves (12-14 after shaves) og nu 325 stk. Eau de Toilette flasker, så fylder mit nu MEGET - og kan slet ikke være i et lille skabe. Bruger 2 store skuffer og en hel kommode til mine Eau de Toilette alene :)

Startede ud med blot at ville have 3-4 barber creme, 2 skrabere, 2 koste og måske 6-8  Eau de Toilette - men hurtigt fik min gamle passion for dufte overtaget og da jeg opdagede både nye og gamle klassikere stadig kunne købes online - så startede min samler mani med arvtager over, og her ved 325 flasker EDT og 40+ barber cremer lever den stadig i bedste velgående......upsssss

Sidst opdateret den 20. juni 2012 kl. 19:35
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk