Forum - Spørgsmål og svar - Hvordan undgår man røde pletter og irriteret hud?
Bruger 

René Malm


18. juli 2012

Hvordan undgår man røde pletter og irriteret hud?
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at barbere mig med skraber, men efter kort tids brug bliver min hud irriteret og jeg får røde pletter!

Gør jeg noget forkert?

Carsten


18. juli 2012


Hej René - det du er ude for har vi nok alle prøvet - men det der hjalp for mig var et skarpt blad (Feather) og en mild barbercreme (fx.Speick) - prøv med creme i starten, den er nemmere at arbejde med. Du kan læse her på forum hvordan du bedst skummer produkterne op. Held og lykke i DE-universet.

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


18. juli 2012


Hej René

Hvis du har mod på at kaste dig ud i barbering med DE skraber og øve dig i at bruge denne type skraber rigtigt, er der ingen tvivl om at du kan undgå de problemer du oplever:o). Det kræver lidt øvelse i starten hvis du ikke er vant til at bruge skraber, men belønningen vil meget hurtigt vise sig. Der er masser af erfarne folk her inde som kan hjælpe dig med gode råd, hvis du kaster dig ud i det. Ellers ligger der rigtig mange gode videoer på youtube, som du kan lære rigtig meget af.

Prøv det. Du har alt at vinde og intet at tabe:o).

Mvh Cato

Sidst opdateret den 18. juli 2012 kl. 20:18

Carsten


19. juli 2012


Hej René, prøv at forklar hvilken skraber, blade og sæbe/skum du bruger...

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk