Forum - Generelt - Holder Traditional, Guld (limited edition)
Bruger 

Peter krogh


14. maj 2020

Holder Traditional, Guld (limited edition)
Hej jeg søger holder i Traditional serie i guld . Jeg har købt barberskraber og kost i denne serie i guld. Men mangler holderne . Jeg ved godt at der kun er lavet 999 stk af denne serie..
Håber på lidt hjælp her fra..
Peter...

Sidst opdateret den 14. maj 2020 kl. 22:20

Brose


18. maj 2020


Hej Peter

Som skrevet på mailen forleden, så er det desværre ikke en del vi kan fremskaffe længere, men jeg kan give dig varenummeret på holderen og så kan det jo være at du kan være heldig at falde over en der bliver sat til salg.

Holderen i denne limited edition serie havde varenummert: RHM SR SET GOLD

Ha' en go' dag!

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk