Forum - Andre produkter - Holder til skraber/børste
Bruger 

Grenberg


5. juni 2009

Holder til skraber/børste
Hejsa

Synes Dovo's holdere er lidt dyre. Har I nogle ideer eller nogle andre på beding til mere fornuftige priser ?

Brose


5. juni 2009


Hej,

Der er ingen tvivl om at Dovos holdere ligger i den dyrere ende af skalaen, men når man først har stået med en af holderne er der heller ingen tvivl om hvorfor. De er meget massive og med den lækre finish som netop Dovo Stahlwaren er kendt for.

Og for nu at svare på spørgsmålet -
Ja, vi udvider også sortimentet på dette område og har et par holdere på vej af en anden type og i en anden prisklasse.  Der er tale om 2 forskellige modeller. Den ene med plads til børste og den anden med plads til børste og skraber.

Holderne kommer sammen med et par andre nyheder i samme kategori og vi poster naturligvis her i forumet under "Nyheder fra Proshave" med det samme der er nyt i sagen :-)

Mvh,
Brose

JEEP

JEEP


5. juni 2009


Det lyder rigtig godt med nogle standere til mere fornuftige priser. Prisen er den eneste faktor som har afholdt mig fra at anskaffe et par stykker.


Mvh.

Jakob

Morten K

Morten K


11. juni 2009

Hvilken størrelse
Ja, det lyder RIGTIGT godt!

Jeg har set en masse holdere på nettet og en masse børster, men tænker hver gang, at det jo kun er få af børsterne der passer i specifikke holdere. Så hvis man køber en ny børste skal man næsten også have en ny holder. Det "holder" jo ikke ;-)

Findes der en standard på holderne eller hvordan?

/Morten K

Brose


11. juni 2009


Hej Morten,

Du har fuldstændig ret - det er en jungle for at sige det mildt;
Forskellige typer håndtag, forskellige størrelser, forskellige knudestørrelser og ikke mindst et have af forskellige typer holdere.

Alle de Dovo-børster vi fører i sortimentet passer perfekt i Dovos holdere. På samme måde vil de også passe til mange andre børster, da de ikke griber om selve håndtaget, men blot støtter børsten under knuden.

De nye holdere der er på vej er alle holder der griber om selve håndtaget og af samme grund kommer de i tre forskellige størrelser alt efter hvor stort et håndtag de skal passe til.
Vi lægger naturligvis både mål og billeder ud, så du vil kunne se hvad der evt. passer til dig og dit grej.

Nej, der er desværre ingen standard indenfor disse ting :-)

Mvh,
Brose

Kenneth Nielsen


22. februar 2011


I dag modtog jeg en skøn pakke fra Proshave. I pakken var der blandt andet et af de "billige" stativer til børste og skraber. Jeg synes at holderen virker ganske stabil og passer godt til min shavemac børste, som jeg også har modtaget i dag. Desværre passer min Merkur Progress ret dårligt i holderen, så begejstringen faldt en anelse da jeg prøvede at sætte den i.

Jeg vil gerne foreslå, at i tester hvilke af skraberne i jeres sortiment der passer i jeres stativer og gør opmærksom på dette under produktinformationen.

Mvh Kenneth

Brose


22. februar 2011


Hej Kenneth

Tak for input! - Vi ser nærmer på det og finder en måde at gøre det nemt og overskueligt. Hvis du hellere vil have en holder uden krogen til skraberen kan du bare returnere den du har fået, så sende vi dig fluks en anden - Ring eller skriv lige direkte på 70 70 18 08 el. info@proshave.dk så vi er sikre på at fange den.

Håber du bliver glad for din nye børste - det er et godt valg med en Shavemac :-)

Mvh,
Brose / Proshave

Kenneth Nielsen


22. februar 2011


Hej Brose

Du kan også tro at jeg glæder mig som et lille barn til at prøve min nyindkøbte Shavemac silvertip og Mitchell's Woolfat i morgen tidlig! :)

Jeg sender dig lige en mail med hensyn til holderen.

Mvh Kenneth

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk