Forum - Andre produkter - Hjemmelavet pre-shave oil?
Bruger 

Claus Olesen


19. marts 2012

Hjemmelavet pre-shave oil?
Hejsa, tænkte jeg ville lave mit første indlæg med et lettere alternativ emne.
Jeg er lige så småt startet op på DE barberings universet og har bl.a. støvsuget YouTube for diverse videoer.
Blandt dem fandt jeg denne:
http://www.youtube.com/watch?v=Ub2d...

Fyren i videoen viser hvordan han blander sin egen pre-shave oil og jeg blev nysgerrig omkring om der er andre der har prøvet det samme?
Hans ingredienser er:
3/4 Castor olie/Amerikansk Olie/Kristpalmeolie (kært barn har mange navne)
1/4 Olivenolie (extra virgin)
10 dråber æterisk olie (lavendel i dette tilfælde)

Ingredienserne fejler jo ikke noget og bliver alle brugt i andre hudprodukter. Min eneste bekymring kunne være omkring sammenblandingen af olien og så børstehårene på en barberkost. Men igen, det er jo naturlige olier.

Jeg har selv meget følsom hud og kan efter de første 2 barberinger se, at jeg nok skal bruge et pre-shave produkt (jeg har smidt en video af min første barbering på YouTube, men den er næsten for flov til, at linke til herinde ;-) ).
Jeg har bestilt den hvide pre-shave creme fra Proraso, men har også overvejet en pre-shave olie som alternativ, derfor dette emne. ;-)

Carsten


19. marts 2012


Hej Claus nu ved jeg ikke hvilke blade og hvilken du benytter. Da jeg i starten brugte merkur- og derbyblade troede jeg også at jeg skulle bruge preshave, for ellers fik jeg razorburn. Da jeg skiftede til Feather var problemet væk fordi bladet er noget skarpere end de 2 nævnte mærker og jeg var ikke nødsaget til at køre så meget hen over huden for at få fjernet skægget. Jeg har også sart hud - jeg vil anbefale du fx. bruger den hvide Prorasso sæbe og et meget skarpt blad - her kan du bruge Feather eller 7' oclock.Endelig vil jeg anbefale Prorassos splash efterbarberingen - så tror jeg du vil få en god oplevelse.

Claus Olesen


19. marts 2012


Hej Carsten,
Jeg har bestilt både den hvide pre-shave creme og den hvide sæbe fra Prorasso (og den hvide aftershave), de er lige blevet sendt i dag. Så jeg modtager det forhåbentligt i morgen. :-)
Jeg har brugt et Derby blad indtil videre, men har også nogle Wilkinson Sword og Gillette Platinum blade liggende, som jeg vil afprøve.
Under alle omstændigheder tror jeg, at jeg vil bruge pre-shave indtil videre, for en sikkerhedsskyld indtil teknikken er helt på plads. :-)

Carsten


19. marts 2012


Hej Claus med de 3 prorassoprodukter er du på rette vej og så må du jo prøve hvilket blad der passer bedst til netop din hud - velkommen til DE-shaving.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk