Forum - Barberkoste - hjælp til barberkost
Bruger 

Dan Mortensen


5. oktober 2019

hjælp til barberkost
hej håber nogen kan hjælpe mig, en grøn nybegynder :-) mangler hjælp til at vælge en god barberkost har 2 stk. Muhle sillvertip badger som begge efter min mening er for bløde åbner sig for meget, jeg kan bedre bruge noget der er mere stiv, tænker på at prøve en shavemac silvertib DO1 28mm med 54 i loft er det helt håbløs ?
Mvh Dan

Søren H. Møller


5. oktober 2019


Hej Dan.

En Shavemac vil helt sikkert have en bedre rygrad end en Mühle, og det uanset om du vælger en D01 Silvertip eller en ren Silvertip.
Alle Shavemacs knuder har en rigtig god og tæt fyldning, og er af meget høj kvalitet - ikke at kvaliteten af en Mühle Silvertip på nogen måde er dårlig, men som du selv har oplevet, så har de ikke de mest tætte knuder.

Nu ved jeg ikke, hvilken størrelse dine to Mühle har, men 28 mm er en stor barberkost. Er du til store barberkoste, så er det fint, men du vil få samme rygrad med en 21-24 mm, og den størrelse vil også være nemmere at håndtere.
Jeg skal dog lige nævne at mit "sweet spot" mht. til grævlingeknuder er 22-23 mm.

Shavemacs D01 knude er lidt mere stiv end den tilsvarende rene Silvertip, dens spidser prikker også lidt mere, så det skal måske også tages med i betragtning.
Personligt foretrækker jeg bløde spidser, så har jeg muligheden, vælger jeg Silvertip før D01. Man kan dog blødgøre D01 knuden lidt ved at give den omgang hårbalsam, lade det trække i ca. 10 minutter og derefter skylle den godt.

Håber det kan være en hjælp til det rigtige valg  :o)

Mvh.
Søren

Dan Mortensen


6. oktober 2019


Hej Søren
Tak for indlægget,  lyder som om jeg skal lidt ned i størrelse men super info jeg tror der begynder at være lidt mere forståelse for hvad jeg skal være opmærksom på.
Os så må jeg jo nok bare prøve mig frem.
Mvh Dan

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk