Forum - Generelt - Hercules Poirot
Bruger 
John Kreiner

John Kreiner


20. januar 2010

Hercules Poirot

Her i huset er vi meget store fans af Agatha Christie og ikke mindst af hendes belgiske mesterdetektiv (og superkrukke) Hercules Poirot.

Derfor har vi siddet klistret til skærmen de fleste eftermiddage med vores kl. 17-drink, når DR2 har vist serien på alle hverdage.

Og hvad har det så lige med vådbarbering at gøre?

Da de sendte - vistnok - sidste afsnit igår, indgik der et indkøb af en cologne i en af Londons berømte barberforretninger, G.F. Trumper, der i dag er en af de tre berømte T'er i London, Geo F. Trumper.

Sjovt, når man både er vådbarberings- og Poirot-entusiast, og især, når man har en aftale hos Geo F. Trumper på fredag...  ;o)

vh
john k-

Søren H. Møller


20. januar 2010


Ja, efter at have fået denne hobby kan jeg godt se, at jeg snart bliver nødt til at aflægge London et besøg.

Det tætteste jeg har været på London, er Stansted på vej mod Skotland.

God tur - jeg håber det bliver en god oplevelse.

Mvh.
Søren

John Kreiner

John Kreiner


20. januar 2010

Hej Søren

Jeg er mindst lige så vild med Skotland, som du er, men jeg må indrømme, at jeg bestemt også er vild med London.Jeg kommer der så ofte som muligt - og gerne, så jeg kan kun anbefale det.

Jermyn Street og St. James's Street (ikke langt fra Piccadilly Circus) er det rene Slaraffenland for en vådbarberingsentusiast - og så oser det bare af tradition.

Og når man nu er i de gader, så bør man også lige kigge på nogle af de elegante skjortehandlere, og et par forretninger med "fine cigars", der også ligger der.

For slet ikke at tale om Storbritanniens ældste vin- og whisky-handler, Berry Bros. & Rudd, der ligger helt nede i bunden af St. James's Street.

Jeg kender dig kun herigennem, men jeg fornemmer, at det bedste råd, jeg kan give dig, før du tager til London er, enten at få spærret dine platic-kort eller også få dem fyldt godt op...  ;o)

vh
john k-

JEEP

JEEP


20. januar 2010


Min kærste og jeg er meget store Poirot fans. Jeg tror efterhånden at vi har set de fleste af filmene med David Suchet to/tre gange.

Der er mange gode scener hvor man ser klassisk barbergrej, navnlig når den evigt forfængelige belgiske mesterdetektiv plejer sin berømte mustache.


Mvh.

Jakob

John Kreiner

John Kreiner


20. januar 2010

David Suchet
er efter min mening den, der rammer figuren allerbedst (og så er han forresten inkarneret Nikon-bruger), men Peter Ustinov gør det nu heller ikke så ringe (Døden på Nilen og et par stykker mere).

vh
john k-

Søren H. Møller


21. januar 2010


Ja Suchet er en fremragende Poirot, og efter min mening den bedste, ligesom jeg synes Jeremy Brett er den bedste Sherlock Holmes.
Jeg elsker de engelske klassikere, og når det kommer til virkeliggørelse i film eller på tv, så er englænderne i en klasse for sig selv mht. til portrætskildringer og miljø.

Barnaby er også et hit i min verden - går rigtig godt sammen med en god portvin eller single malt  :o)

Nå, men jeg må hellere arbejde på at få fyldt plastic-kortene op, jeg tror, det er sjovere end at få dem spærret  c;)


Mvh.
Søren

John Kreiner

John Kreiner


21. januar 2010

Sherlock Holmes Pub

Jeg har bemærket, at vi er ved at komme en smule på afstand af begrebet vådbarbering, men - på en anden side - så er vi stadig dybt indvolveret i begrebet velvære, og så er vi måske ikke så langt væk endda...

Søren, når du har Sherlock Holmes med i din interessesfære, så pøs lige et par ekstra pund på dine plastic-kort, før du drager til London. For så bør et besøg på Sherlock Holmes Pub i Northumberland Street være et must.

Her har man bl.a. indrettet "Sherloch Holmes's Study", selv om det er pokkers langt væk fra Baker Street.

Barnaby - portvin og single malt - går også rent ind i det lille hus i Præstø.

Men - som nævnt - nu er vi vist kommet rigtigt langt væk fra vådbarberingerne...(?)

Tæller det, at jeg er midt i overvejelserne for dagens barbering, der er nært forestående?   ;o)

vh
john k-

John Kreiner

John Kreiner


21. januar 2010

Mere Hercule Poirot

...bemærk, uden det "s", jeg tidligere havde fået hæftet på.

Min kone har lige fortalt, at DR1 søndag aften sender Poirot, og beskrivelsen ligner ikke én, jeg lige har helt fremme i hukommelsen.

vh
john k-

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk