Forum - Generelt - helt ny inden for DE
Bruger 

Heino Randa Poulsen


24. august 2016

helt ny inden for DE
Hejsa
Jeg her i del år brugt gillette skraber, syntes godt nok prisen er helt vild efterhånden. så jeg gik tilbage til min el maskine, den giver ikke en ordenlig glat barbering. så begyndte jeg at google for at finde andre muligheder og faldt over denne side og har besluttet mig for at prøve en DE skraber, jeg regner med jeg godt kan prøve med gillettes gele inden jeg hoper helt ind og køber sæbe kost osv.

jeg har kigget på en Mühle vivo closed, da jeg godt lide designet, men inden jeg bestiller har lige nogle spørgsmål.

- er mühle vivo godt valg til begynder.
- hvis det virker vil jeg selvføldig til at bruge kost og sæbe, har læst alle guide og siden, men når man har lave skum af sæben så er så sæben jo våd, hvad gør man, skyller iden bare under hanen og sætter låg på eller ? det syntes jeg ikke jeg kunne finde noget om nogle steder.
- hvilke blade skal man starte med at prøve
- hvilken sæbe til anbefale til en begynder

Håber der nogle der har lyst til at hjælpe en i gang at få en ordenlig barbering. :-)

Grenberg


24. august 2016


Hejsa Heino

Kender udemærket din historie om dyre blade til Gillette, var selv grunden til at jeg skiftede i sin tid, blev "sur" over de høje priser og så fik jeg røde knopper af flerklingeskraberne.

Har ikke prøvet Mûhles Vivo skraber, men jeg tror (den kan Proshave svare på) at det er samme hoved som på R107 og den er jeg selv glad for. De skrabere jeg har fra Mûhle er ret milde og passer perfekt til min hud og er gode begynder skrabere, et alternativ kan være Mekur 34C den er jeg super glad for og er lidt tungere end dem fra Mûhle. Tilgengæld er Open Comb noget mere agrresiv.

Blade er meget en smagssag og forskellig fra person til person og hudtype, nogle er glade for Feather som er ret skarpe og andre kan ikke med dem. Selv bruger jeg Mûhle bladene som er billige og fin skarbe og Derby bladende som jeg har brugt i mange år, skal det være ekstra skarps og jeg mener skarps, så er Feather super men lette at skære sig på. Husk som nybegynder at tage det stilel og roligt og jo mere øvelse jo bedre barbering.

Med hensyn til sæber så gør jeg det at jeg kommer lidt vand i imens jeg forbereder huden til barbering imens at kosten står i vand og "lader", når jeg skal skumme op, hælder jeg vandet fra og ryster kosten lidt og lader skummet. Når jeg er færdig med barbering så skyller jeg bare sæbeskålen og ind i skabet med den.

Sæber er jo igen et vidt begreb med duft og egenskaber og hvad man kan lide, en billig som altid er et hit er den fra Proraso, dem er jeg fan af men dem fra Dr. Harris er også super lækre og gide, en anden som jeg dog ikke har prøvet endnu er dem fra Razorrock de får gode ord med på vejen fra mange. Cremer giver efter min mening en bedre skum som er letetre at skumme op og sæber kan udtøre huden lidt men ikke nødvendigvis, tilgengæld holder sæberne meget længe og er drøje i brug.

Håber dette kan bruges, flere spørgsmål siger du bare til

Heino Randa Poulsen


24. august 2016


Jo tak det hjalp, det undre mig bare at der ikke stod nogle steder hvad man skulle gøre med sæbe når man var færdig med den.
jeg regner med at købe en skål, til at skumme op i. venter lige med at bestille til måske proshave svare hvad angår skraperen. grunde til jeg faldt over den jeg kunne godt lide designer og træskaftet..
tak for mærke på blade de er jo ikke så dyre at sker noget ved at købe nogle, når ved lidt hvad man skal gå efter..

Grenberg


25. august 2016


Skummet du får kan du ikke genbruge, men skyl bøtten og lad den lige lufttøre i nogle minutter. jeg kom til at tænke over den Vivo skraber og tror faksk en ven havde den og var meget meget glad for den (han er her desværre ikke længere), i øvrigt kan du på flere udenladske shops bestille prøvepakker med forskellige blade i.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk