Forum - Dagens barbering - Hej JEEP
Bruger 

Mikkel Christiansen


8. december 2010

Hej JEEP
Hvor kan man købe disse fede produkter ? Det er jo total sejt hvad du lægger ud af billeder. Old Carribean Rom og alt det der. Hilsen Mikkel

Grenberg


9. december 2010


Hej Mikkel

ja det er nogle spændende sager som Jacob (Jeep) har gang i, men da dette site jo også er en forretning så er det god kotume ikke at henvise til forhandlere i indlægende

Mvh

Grenberg

JEEP

JEEP


10. december 2010


Jeg har prøvet lidt af hvert ja. Mange af tingene har jeg ikke købt men byttet mit til hos amerikanske brugere på B&B. Ting som dime store Spice ("Rigtig" Old Spice), original Aqua Velva og Pinaud Cklubman kan ikke købes uden for USA.

Men, jeg bruger faktisk slet ikke disse eksotiske produkter længere, både fordi min kæreste har udviklet en voldsom parfumeallergi på baggrund af dem .- og fordi jeg har indset at de ikke var nødvendige for min oplevelse af en god barbering.

Jeg har solgt hele min store samling af sæber, aftershaves, barberkoste og skrabere - og har beholdt dem som virkelig virkede for mig:

Merkur Progress
Gillette NEW (der her jeg stadig et par britiske army sæt)
Gillette Slim Adjustable
En håndfuld nye og restuarerede barberkoste, herunder min Shavemac
Mitchell's Wool Fat og hvid Proraso sæber
Hvid Proraso pre-shave
Thayer's Witch Hazel (både med og uden alkohol)
Derby eller Gillette 7 O'Clock Sharp blade

John Kreiner

John Kreiner


10. december 2010

Hej Jakob
Jeg har en meget god ven, der for nogle år siden var ude for en landmineulykke i Kroatien. Blandt de mange følger, der fulgte denne ulykke, var bla. også, at han udviklede en alvorlig parfumeallergi.

Det var derfor med nogen spænding, at jeg for nogle måneder siden havde ham med i London, hvor jeg skulle lave en artikel, og han skulle hjælpe mig med nogle af billederne.

Artiklen skulle laves hos Truefitt & Hill (resultatet skulle i øvrigt kunne ses i Årbog for Feinschmeckere 2011, der lige er udkommet), så vi var spændte på hans reaktion blandt de mange barberprodukter.

Jeg skal lige nævne, at han har problemer med de fleste ellers kendte aftershaves.

Der skete intet, og heller ikke, da han siden prøvede en af deres aftershave balms.

Jeg skal ikke reklamere for Truefitt & Hill - og jeg ved, at det aldrig har været din helt store interesse - men i forhold til din kærestes allergi, var det måske et forsøg værd?

vh
john k-

Sidst opdateret den 10. december 2010 kl. 10:06
JEEP

JEEP


10. december 2010


Det primære problem er ikke kvalitetsprodukter som T&H, Tabac og Proraso.
Det er derimod de billige amerikanske aftershaves og sæber; amerikanerne tillader en hel del ting i deres kosmetikprodukter, som enten er forbudte i EU - eller som producenterne på eget initiativ afholder sig fra at bruge.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk