Forum - Dagens barbering - God start med
Bruger 

Knekse


22. november 2011

God start med
Hej folkens

Lige endnu en fortælling fra en ny DE'er, som endelig har fået afskaffet barbermaskinen.

Som så mange andre har jeg også døjet med sart og irriteret hud efter barbering. Jeg har prøvet nærmest alle de skum der kan komme ud af dåser under tryk og skrabere med flere og flere blade, men lige lidt hjælp det. Jeg endte med at gå over til en af de barbermaskiner der har en rensestation og det gik bedre, men ikke godt. Stadig kunne jeg ikke barbere mig hver anden dag uden irritation.

Jeg besluttede mig for at prøve noget nyt efter en snak med en kollega som lavede en henslængt bemærkning om at "du skal bare bruge en af dem med eet blad", og som min kone siger så gør jeg alting til et projekt. Så jeg læste en masse fora og endte med følgende setup:

- Edwin Jagger DE89 (fantastisk flot udført)
- Edwin Jagger Pure badger barberkost
- Hvid Proraso barbersæbe
- Hvid Proraso aftershave balsam
- Derby blade

Jeg gik igang så snart alt grejet var kommet med posten og fik ret let rørt en skum og tog mig god tid til at sæbe ind. Efter tre pas uden nogen snit stod jeg med en udemærket barbering og vigtigst af alt: Ingen irritation! Jeg var straks bidt.

Tre dage senere glædede jeg mig igen til at barbere mig (som ellers var en plage), og den første succes havde givet mig lidt for meget selvtillid og for lidt respekt for skraberen. Det var et mindre blodbad og jeg er ret sikker på jeg er blevet et modermærke fattigere :)

Efter det er det gået rigtig godt, stadig uden irritation, og jeg har fået udvidet sortiment med forskellige sæber/cremer og blade, indtil jeg en aften bare fik en rigtig god barbering: MWF og gul gillette... Wow. Jeg havde ellers min tvivl om der kunne være så meget forskel på blade, men den kombination gør det bare rigtig godt!

Jeg er virkelig blevet bidt og må give en stor tak til bl.a. det her forum for en masse spændende læsning og tips. Antallet af produktet på hylden bliver udvidet stadigt og jeg er ved at få drejet nogen håndtag af noget træ jeg har købt i Australien (som minde om min tur derned) til 2 silvertip knuder i fan og bulb form :)

Det var min lille succeshistorie og håber jeg fremover kan deltage lidt herinde på foraet :)

VH Knekse

Grenberg


22. november 2011



Hej Jeppe

Dejligt at høre om din succes oplevelse, DE barbering er en herlig opfindelse og man kan bevæge sig rundt i et kæmpe univers af skrabere, sæber cremer tilbehør osv osv.

Mvh

Grenberg

Andreas Skjæmt Andersen


22. november 2011


Velkommen til :)

Det virker som om der kommer flere og flere brugere herinde - dejligt!

Grenberg


22. november 2011



Andreas ja dejligt at se noget mere liv

Husk at i er velkommen til at lægge dagens barbering op.

Mvh

Grenberg

Brose


22. november 2011


Hej Jeppe

Velkommen til - Fedt at høre om din succesoplevelse med DE og rigtig barbering :-)

Mvh,
Brose / Proshave

Andreas Skjæmt Andersen


22. november 2011


@Grenberg:

Jeg har på fornemmelsen mine barberinger vil virke en smule kedelige, da de, stort set, altid er ens og jeg ikke har et fint kamera.

Du ved...

1 børste
1 skraber
2 sæber
3 aftershaves
3-4 slags blade

Det sætter ligesom sine begrænsninger :)

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk