Forum - Spørgsmål og svar - Forskel på sæbe
Bruger 

Lars Dahl


6. januar 2019

Forskel på sæbe
Hej
Jeg er ny i DE universet, har prøvet den metode i 2 md nu og jeg bruger en Taylor of Old Bond street sæbe
Jeg er vild med Sandelwood duften, men jeg få meget svingende sæbeskum, jeg syntes det er lidt svært at
vurdere hvornår det er får tørt eller vådt og jeg har lagt mærke til at den ene børste jeg har, som er en pure badger, den er nemmere at piske skummet op med, end den best badger jeg har.
Men med begge koste, der er det som om jeg har mere i kosten og håndtaget og hænderne end jeg får smurt i ansigtet.
Så er det fordi jeg bare har fået en sæbe, som ikke er begynder venlig? eller kun et spørgsmål om øvelse?

Grenberg


6. januar 2019


Hej Lars

Du er ikke den eneste med den problem stilling, selv har jeg i mange mange år sværget til cremer og ikke kunne få ordentligt skum ud af sæber, men de sidste par år har jeg udelukkende brugt sæber. Jeg mærker stor forskel på hvilken slags kost jeg bruger og fesk. min barberpole silvertip kost er simpelthen for blød til de hårde engelse sæber, hvor imod min gris Semogue kost arter sig rigtig godt til dem. Vil lige tilføje den bemærkning at jeg aldrig blev gode venner med Taylors sandal wood sæbe, kunne simpelthen ikke skumme den op, hvor imod en rigtig god barber ven sværger til den og synes den er fantastisk. Det har også noget med vandet at gøre om det er hårdt eller blødt og nå ja teknik og tålmodighed.

En af mine svagheder er manglende tålmodighed og efter jeg bruger mere tid på at loade kosten får jeg en bedre skum.

Jeg vil altså gerne anbefale sæberne fra RazorRock som er bløde og virkelig lette at gå til, de er rigtig gode at øve sig på.

Selv lader jeg altid sæben "bloome" ved vand i imens jeg vasker ansigt og kosten hygger sig i skålen med vand inden op skumning.

Håber det hjælper ellers skriv igen.

Mvh

Grenberg

Lars Dahl


7. januar 2019


Lars Dahl


7. januar 2019

Sv:
Nu har jeg bestilt Proraso´s røde barbersæbe.
Den ser jeg frem til prøve.
Mvh
Lars

Grenberg


7. januar 2019


Hej Lars

Er selv vild med alle sæberne fra Proraso, dog er den røde nok den jeg får den bedste og mest plejende skum ud af, de er forhokdsvis ret lette at skumme op. Du får meget for pengenene i den serie.

Mvh

Grenberg

Lars Dahl


29. januar 2019

Forskel på sæbe
Hej Grenberg
Nu har jeg brugt Proraso´s sæbe, samt deres preshave, et stykke tid og du har ret i at den er nemmere at skumme op og den er mere plejende end TOBS hårde sæbe, selv om duften er bedre :-)
Med Proraso´s der kunne jeg køre 3 gange, det kunne jeg ikke holde ud med den hårde engelske.
Har du nogle gode råd ang selve barberingen, jeg har svært ved området lige under hagen, det er lige gyldig hvilken retning jeg køre, efter 3 pas i alle retninger så er der stadig stubbe.
Jeg har kun en DE skraber, en Njord og jeg bruger Wilkinson blade, jeg har købt Fether blade, som jeg har hørt skulle være vildt skarpe.
Dem tror jeg at jeg prøver næste gang.
Mvh
Lars

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


30. januar 2019


Hej Lars
At du ikke får barberet i bund/fjernet alle stubbe, er jeg overbevist om er et spørgsmål om justering af din teknik. Vinklen på skraberen er ekstremt afgørende for det endelige resultat.
Feather bladet er ekstremt skarpt, men bestemt ikke særligt tilgivende, ved fejl. I min optik er det ikke noget begynder blad. Hvis jeg må komme med en abefaling, syntes jeg at du skulle prøve Derby bladet. Det er skarpt, men stadig tilgivende hvis man ikke er 100% på plads teknisk.
Mvh Cato

Lars Dahl


30. januar 2019


Hej Cato
Ja jeg skal nok øve mig lidt mere på vinklen, det er lidt tricky, det sving man laver der, osse fra kinderne og ned. Jeg tror jeg lade Feather bladene ligge lidt :-)
Hvor stor forskel er der på selve DE razorne, er den lige så stor som på bladene.
Jeg overvejer lidt at købe en Parker variant, for at have muligheden for at justere lidt.
Og bestille nogle Derby blade med.
Mvh Lars

Grenberg


2. februar 2019


Hej Lars

Som Cato så rigtigt skriver er det et spørgsmål om teknin og øvelse og lige lære de der "ytælse" steder at kende.. Personligt synes jeg at det er forskelligt fra skraber til skraber hvilke blade passer bedst, jeg kunne alrig drømme om at sætte et Feather blad i min muhle R41 open comb, men i min meget milde Gilette Tech vintage passer det fint. Jeg kan også i den grad anbefale Astra og Shark som jeg er vilde med og de rusiske Voskhod blade

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk