Forum - Aftershave - Forskel på Alum blocks ?
Bruger 

Jan Husher


7. november 2020

Forskel på Alum blocks ?
Hej

Alum er en fast bestanddel af min barbering, der dels fortæller om jeg har kørt for mage gange med barber kniven/skraberen over det samme område, og som samtidig giver huden en beroligende, og mild antiseptisk effekt. Men er der den store forskel i de forskellige aum blokke som man kan købe her på Proshave foruden prisen ? Fordi når man umiddelbart kigger på de forskellige alum blokke så er selve blokkens gensigtlighed/renhed umiddelbart den samme. (Ved ikke om ordet renhed er det rette at bruge men håber at i ved hvad jeg tænker på)

Ole Hendriksen


9. december 2020


Hejsa,

Nej Alum er Alum, det er kun de forskellige mærker der har forskellige priser og størrelser, men det er de samme produkter :)

Jan Husher


12. december 2020


Hej Ole, tusind tak for dit svar Tænkte nok at det forholdte sig sådan. Men stadig rart at få det bekræftet.=))

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering


Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk