Forum - Generelt - Første forsøg med DE shave
Bruger 
Martin Toft

Martin Toft


6. oktober 2009

Første forsøg med DE shave
Hey alle.
Jeg har her til aften haft min første DE oplevelse og det var en af de gode! Jeg startede med at lave to prøvepiskninger af skummet. Den første var noget tynd i konsistensen, men den anden var allerede meget bedre. Skummet var tyk og cremet og så mere eller mindre ud som billederne på guiden. Herefter vaskede jeg mit ansigt og lavede en tredje piskning, som var lige så lækker som den foregående. Efter påføring af skummet, satte jeg Progressen på 1 og begyndte barberingen med stor forsigtighed. Til at starte med troede jeg ikke at der skete noget, idet jeg stort set ikke kunne mærke eller høre noget, men hårene blev sgu kortere alligevel! Good stuff!! Jeg eksperimenterede lidt med vinklen såvel som teknikken og blev faktisk ret hurtig komfortabel med den nye metode. Det skal siges at nogle steder er barbering ikke så tæt, men eftersom det var første gang ville jeg ikke tage et andet pas. Det blev en godkendt barbering uden blod og burns, så jeg er positivt overrasket over hvor godt det gik.

Efter endt barbering skyllede jeg med koldt vand, på med aftershave, Anthony´s ingrown og til sidst en dagcreme. Resultatet er en frisk fornemmelse og en fornuftig barbering, som forhåbentlig bliver bedre lige så stille, som teknikken bliver bedre. Det var alt i alt en lækker oplevelse med lækre produkter, som jeg glæder mig til at gentage!

Lige et spørgsmål: Hvor tørt/vådt skal ens ansigt være når man påfører skummet? Skummet de steder hvor jeg barberede mig til sidst, var lidt tør i det og dækkede dermed ikke optimalt. Jeg kørte rundt med lidt vand og løste problemet, men burde skummet ikke kunne holde ret længe?

Ekstra info: Det hele foregik iført de ternede sutter og jazz på radioen:) Så bliver det sgu vist ikke meget bedre!

JEEP

JEEP


7. oktober 2009


Det bliver ikke meget bedre - navnlig ikke hvis der også er kaffe bagefter :)

Det lader til at du er kommet rigtig godt i gang.

Din hud skal være godt fugtig, men ikke decideret våd, når du påfører skummet. På den måde undgår du bedst irritation.


Mvh.

Jakob

Martin Toft

Martin Toft


8. oktober 2009

Andet forsøg
Hey.
Tak for rådet.
Jeg har nu forsøgt mig anden gang med DE barbering, denne gang var mit skum ikke optimalt. Da jeg barberede mig første gang i Tirsdags, havde jeg en smule røde prikker på halsen i forvejen og det blussede ret meget op igår. Efter barbering i dag var der så selvfølgelig nogle af dem som begyndte at bløde , som jeg smurte dsb på. Jeg bruger både aftershave (efter barbering) og Ingrown hair treatment (to gange hver dag), men de er stadig røde. Jeg lavede også gode forberedelser til barbering.

Skyldes dette at huden skal vænne sig til denne nye type barbering og at produkterne skal ha lidt tid til at virke eller er den gal med min teknik og hud?

Mvh
Martin

JEEP

JEEP


8. oktober 2009


Regn med at din hud, alt efter hvor følsom den er, skal bruge et stykke tid til at vænne sig til forholdene - samtidig med at du skal have tid til at udvikle din forberedelse og teknik.

Gå aldrig på kompromis med dit skum - så hellere starte forfra på en ny portion.


Mvh.

Jakob

Martin Toft

Martin Toft


8. oktober 2009


Mange tak for rådet Jakob!!
Tror sgu jeg går direkte ud og øver mig på at lave skum:)

Ud over disse problemer, tror jeg egentlig ikke at min hud er specielt følsom, så jeg tænkte om jeg skulle prøve aftershave med alcohol. Hvad siger du til det? Og i så fald hvilke vil du foreslå?

JEEP

JEEP


8. oktober 2009


Min holdning er, at med mindre man har ekstremt følsom hud, så er aftershavebalsammer kun en overgangsfase - og til dage med minusgrader. Rigtige aftershaves er alkoholbaserede :)

Mine yndlyngsaftershaver er, i ikke prioriteret rækkefølge:

Pinaud Clubman - fås kun i USA, en meget klassisk "barbershop" duft (faktisk en af de ældste aftershaves på markedet overhovedet), ikke en duft for alle og bestemt ikke en til alle lejligheder. Moderat plejende

Ivy Club Spice - fås kun i USA, en kopi af den gamle Shulton formel Old Spice, den nye P&G version af Old Spice er fesen i forhold til, en rigtig old-school klassiker. Ikke plejende (kan med fordel bruges sammen med en duftneutral balsam, f.eks. Prorasos)

Proraso - fås hos Pro Shave, en frisk og klassisk duft, den bedste all-round aftershave i mit sortiment. Særdeles plejende

Aqua Velva Classic Ice Blue - fås kun i USA og Canada, den ægte Aqua Velva, glem alt om den Europæiske sekundavare, en rigtig god all-round aftershave. Særdeles plejende

Pitralon Classic - fås de fleste steder i Tyskland, en enebær baseret aftershave (minder meget om gin), en speciel men frisk duft, er genial til aftendresset. Moderat plejende

Jeg vil anbefale Proraso som din første alkoholbaserede aftershave - den er et godt udgangspunkt med et mildt "burn" og godt plejende egenskaber.


Mvh.

Jakob

Martin Toft

Martin Toft


9. oktober 2009


Mange tak for nogle meget fyldestgørende svar og råd, Jakob! Det er virkelig suverænt at du er i stand til at give så mange gode råd, det er lidt en jungle af produkter. Jeg prøver at købe Proraso aftershave om en måneds tid, når jeg har vænnet mig til at bruge aftershave.

Hvad er dit syn på de to Tabac aftershaves, som Proshave har på hylderne. Jeg tænkte om den på 8% måske også var god til at begynde på? Jeg kan nemlig ikke finde oplysninger om hvor mange % alcohol der er i den fra Proraso.

Mvh

Martin

Grenberg


9. oktober 2009


Hej Martin

jeg havde som Dig store problemmer med rød og irriterret hud, har ledt med lys og lygte efter en barbering Jeg kunne tåle og det med aftershave der var kun en ting der duede og det var alkohol frie balsam. Selv på mig var Proraso den grønne for meget direkte på ny barberet hud.

I dag 3 mdr. efter med DE skraber synes jeg faktisk at balsam er kedelig, jeg har stort set ingen problemmer med rød og irriteret hud på halsen og elsker den grønne Proraso direkte på huden.

En anden favorit er Williams blue, der er nada plejende egenskaber i men den har bare en lækker duft.

Må give Dig ret i at Jacob og brugerne på dette forum  er en kæmpe hjælp, det er en ny verden med meget teknik og man kan hurtig komme galt afsted og der er kommet mange gode fif for mig også.

God weekend til alle

Mvh

Grenberg



JEEP

JEEP


9. oktober 2009


Jeg gør hvad jeg kan. Klassisk vådbarbering er både en hyggelig hobby og en mere bæredygtig måde at barbere sig på - begge ting som appelerer stærkt til mig.

Jeg bruger selv den "stærke" Tabac aftershave - men hvis man har følsom hud er der god grund til at prøve den "bløde" først.


Mvh.

Jakob

Søren H. Møller


10. oktober 2009


Aftershaves er jo en personlig præference, jeg foretrækker at der ikke er for meget alkohol i.
Men det kan jo være det kommer snigende ligesom RAD'en :o)

Jeg har ikke prøvet den stærke udgave af Tabac, men jeg bruger (nu) jævnligt den milde udgave, og den kan jeg varmt anbefale.

Det er et godt udgangspunkt, og så kan man jo altid supplere med den stærke udgave, hvis man trænger til lidt mere power senere.

Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk