Forum - Off-topic (Hyggesnak) - Flot service
Bruger 

Jan


20. december 2013

Flot service
Hej forum.
Jeg har bestilt julegodter, bl.a. TOB`S grapefruit i dåse, ærgeligt at se at der blot lå den lille tube i pakken.
Efter en opringning til Proshave,blev jeg mødt med en venlig beklagelse og fik  tilsendt dåsen, blot et par dage efter; og kunne beholde tuben som et lille plaster på såret. Flot service. Glæder mig til at prøve cremen, duften er dejlig.
God jul til Proshave og forummet
mvh
Jan

Brose


20. december 2013


Hej Jan

Tak for den positive feed-back - Det glæder os meget at høre at du er tilfreds!

Der har været rasende travlt på lageret i forbindelse med julegaveindkøbene og rigtig mange pakker der har skulle pakkes og sendes, så der sniger sig desværre en plukfejl ind i ny og næ og vi gør altid vores ypperste for at løse evt. fejl så hurtig som muligt :-)

Endnu en gang tak og også en rigtig glædelig jul til dig og din familie!

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering
Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Piccadilly Shaving, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Alvarez Gómez, Floïd, LEA Classic, Wilde & Harte, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Floïd, Klar Seifen, Meißner Tremonia, Percy Nobleman, Mr Natty, The Holy Black og ZIRH.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og parfume til mænd til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet)

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du lære mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Gavekort

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk