Forum - Aftershave - Floris JF Aftershave
Bruger 

Søren H. Møller


24. juni 2015

Floris JF Aftershave

Jeg havde ingen erfaring med Floris' dufte, før jeg fik denne, og den er en meget positiv oplevelse.

JF har en mild og afrundet citrus duft, og jeg synes godt man kan mærke, at noget af den merpris man giver, er brugt til at kæle lidt mere for sammensætningen.

Hvor nogle af de billigere citrus dufte jeg har, er lidt mere stikkende (uden at være ubehagelige), så har JF på ingen måde noget stikkende over sig.
Selvom den ikke indeholder bergamot olie (kendt bl.a. fra Earl Grey te), så synes jeg, at duften har lidt af den blide citrusduft man får fra netop bergamot.

Duften giver på en eller anden måde et indtryk af at være en klassisk duft for en gentleman. Med klassisk mener jeg klassisk på en anden måde end f.eks. Williams Ice Blue eller Floïd Blue, der er klassiske barbershop dufte.
Det her er ikke en duft fra en barbershop - uden at det på nogen måde er en nedgørelse af barbershop dufte, dem kan jeg nemlig også godt lide.

Jeg har en stor præference for netop citrus dufte, og den her er røget direkte ind på min hit-liste, den blev jeg vild med fra første snif  :o)

Nu kommer barbersnobben op i mig, for aftershaven er emballeret, som jeg synes burde være givet ved lov - i en glasflaske.
Dejligt tykt matslebet glas i en svag trapez form med Floris støbt på begge sider af flasken. Flasken har en lille åbning, der gør det forholdsvis nemt at dosere fra.
Låget er guldfarvet, ligesom en stor del af etiketten, der er holdt i guld og mørkeblå - alt sammen er med til at give et indtryk af et produkt af høj kvalitet.

Holder indtrykket? Ja, det synes jeg helt sikkert, det gør.
Vil jeg genanskaffe duften? Ja, uden tvivl eller tøven, den er kommet for at blive.
Kunne jeg finde på at erhverve andre dufte fra Floris? Ja.

Jeg synes, at Penhaligon's er lige en tand bedre end fx. T&H, Trumper, TOBS og D.R. Harris, når man ser på de klassiske engelske mærker, og efter nu at have stiftet bekendtskab med Floris, så har Penhaligon's, i min optik, fået en konkurrent i samme klasse.


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering


Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk