Forum - Aftershave - Floid og Floid blå
Bruger 

Tomislav Milosevic


20. maj 2011

Floid og Floid blå
Er der nogen som kan beskrive hvad disse to dufter af

Andreas


20. maj 2011

Floid SUAVE
Jeg har den spanske udgave som hedder SUAVE.

Jeg synes den dufter som de klassiske herre-dufte (hedder det musk??) med en en pæn portion sødme henover.
Ikke at det gør den fimset på nogen måde - det er stadig en herre-duft. Ingen tvivl om det.
Jeg er glad for min og ville ikke have noget imod at tage den på til en date.

Sidst opdateret den 20. maj 2011 kl. 10:57

Søren H. Møller


20. maj 2011


Det er utroligt svært at beskrive en duft, når man ikke kan sætte ét ord på - det er ikke sådan, at de dufter af banan eller citron.

På mig virker de som klassiske barber-shop dufte, og dermed også sagt; i den billigere ende af skalaen uden at det er nogen kritik eller en grund til at undgå dem.

Den blå kan godt minde lidt om Williams Ice Blue, hvis du kender den, det er i den retning uden de dog er ens. Det er en frisk og let duft.
Den er dog udgået nu, og der er tilsyneladende kun de flasker tilbage som forhandlerne har, og da det er rygtedes i verdens barberfora, så er der "run" på den blå lige i øjeblikket.

Den ravgule har en lidt mere tung duft, og jeg kan ikke beskrive, hvad den dufter af, da der ikke rigtig synes at være et referencepunkt. Det er sikkert ikke nogen hjælp, men den minder lidt om den spanske udgave.

Andreas' beskrivelse af den spanske er ret god, og jeg kommer til at lide den mere og mere og er efterhånden én af mine foretrukne aftershaves.

Hvilke dufte man kan lide, er et spørgsmål om personlig smag, men skal jeg rangere de tre Floid, jeg har, så bliver det:

1. Floid Suave, Spansk
2. Floid, Blue.
3. Floid, The Genuine

Nu mangler jeg så bare lige på et eller andet tidspunkt at få fat på den spanske blå  ;o)


Mvh
Søren.

Andreas


20. maj 2011


Jeg savner dog en smule mere vedholdenhed i den.

Det er faktisk mit eneste kritikpunkt.
Når jeg tager den på (jeg plejer at smøre en NIVEA Mild / Sensitive balm på umiddelbart efter barberingen for at pleje huden lidt, lade denne tørre ind og så tage splashen på) synes jeg dugten forsvinder indenfor max 2 timer.

Er det også din oplevelse, Søren?

Søren H. Møller


20. maj 2011


Både ja og nej - for nu at gøre det let :o)

Duften forsvinder tilsyneladende, men jeg får alligevel et pust en gang imellem i løbet af dagen - dette gælder faktisk for de fleste af mine aftershaves.
Jeg tror simpelthen, at man bliver vant til duften, fordi den er der hele tiden, og så registrerer man den ikke.

Tomislav Milosevic


20. maj 2011


Hey allesammen.

Tak skal i have, jeg har set på jeres billeder og set den flaske tit og ville lige høre ind til den da den virker som noget som er klassisk.


Mhv.
Tomislav

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk