Forum - Andre produkter - Féret Parfumeur Hyalin Alumblok
Bruger 

Søren H. Møller


26. juni 2015

Féret Parfumeur Hyalin Alumblok

Da jeg i sin startede ud med DE barbering, var alum blokken en rigtig god hjælp.
Ikke kun til at stoppe små blødninger, men også til at optimere teknikken. Hvis man bruger den efter barberingen, kan man hurtigt mærke, hvor man har været lidt for tæt på, uden at huden er brudt.

Féret's alum blok synes jeg har en rigtig god størrelse, og så er det en fin detalje, at den ene ende er afrundet, det gør det mere behageligt og nemmere at køre den rundt i ansigtet.

Da alum er vandopløselig, så vil enhver blok med tiden blive afrundet, men jeg synes, det er dejligt at den fra starten af er behagelig at bruge.

Jeg bruger sjældent alum blok i dag, men det hænder da, at jeg må have den frem, hvis jeg har været for ukoncentreret  ;o)
Ellers bruger jeg den af og til, til at tjekke hvordan en ny-slebet ragekniv har opført sig i ansigtet.


Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk