Forum - Ris, ros & feedback - FEDT MAND, ENDELIG ET DANSK FORUM!!! :-)
Bruger 
Lars Jensen

Lars Jensen


12. maj 2009

FEDT MAND, ENDELIG ET DANSK FORUM!!! :-)
.... Men det bliver svært at vænne mig til at skrive på dansk. Jeg skambruger badgerandblade, men alt foregår på engelsk.
Alle udtrykkene jeg kender på engelsk skal jeg nu til at finde på dankse ord for. Det bliver sjovt.

Men helt klart super ROS til proshave for at starte dansk forum.
Hvor meget censur bliver der hvad angår "reklame" for eller positiv omtale af andre produkter som proshave IKKE sælger? Det bliver spændene at følge med i.

Mvh Lars Jensen

Brose


12. maj 2009


Hej Lars,

Tak, og velkommen ombord - Fedt med endnu en bruger i forum'et :-)

Vi ønsker at dette forum skal være et samlingssted for alle der har lyst til at deltage i debatten og udveksle erfaringer, så vi kan få spredt det godt budskab om rigtig barbering og ikke mindst hjælpe alle dem der har lyst til at komme i gang :-) Det betyder også at vi ikke har tænkt os at udøve censur - vi håber naturligvis at alle brugerne vil hjælpe med at holde en god og sober tone og i det hele taget sørger for at det bliver et rart sted at være. Der vil unægteligt bliver nævnt produkter som vi ikke nødvendigvis forhandler her og nu. Når det er sagt, så udvider vi løbende sortimentet og forsøger at tilbyde de ypperligste produkter - produkter som vi har testet grundigt og derfor kan stå inde for.

Ligger du inde med en god idé til et produkt som du mener at vi bør have i sortimentet, så send endelig en mail til info@proshave.dk så vi kan tage det med i overvejelserne!

Mvh,
Brose

Lars Jensen

Lars Jensen


13. maj 2009

Tak tak ;-)
Jeg vil kigge forbi dagligt!!!

Mvh Lars Jensen

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk