Forum - Skrabere og barberblade - Feather blad - hvilken forskel!
Bruger 
Morten K

Morten K


13. september 2010

Feather blad - hvilken forskel!
Efter at have været med på DE vognen i over 1 år og have fået erfaring med forskellige blade så har jeg hver gang vendt tilbage til merkus's blade. De har virket bedst for mig.
Men ved min seneste ordre hos ProShave bestilte jeg en pakke Feather blade, for jeg tænkte at der skulle ske noget nyt. Feather har jo ry for at være verdens skarpeste blad og derfor har jeg ikke rigtigt "turde" og egentligt være meget tilfreds med merkur.

Men nu har jeg brugt Feather bladene nogle gange og HOLD DA OP en forskel! Jeg bruger samme skraber, samme creme og samme pre-shave men et Feather blad fremfor et merkur. Jeg er MEGET positivt overrasket. Det virker som et blad jeg kunne blive forfalden til fremover... :-)

Dejligt at man hele tiden kan finde nye DE produkter der overrasker. Derfor er DE shaving en fantastisk hobby.

Søren H. Møller


13. september 2010


Hej Morten.

Du har fuldstændig ret - det ER en dejlig hobby.

Og da vi alle (heldigvis) er forskellige, så er det også forskelligt, hvad der virker for den enkelte.
Jeg bryder mig f.eks. ikke om Merkur bladene, men vender tilbage til to: Derby og Feather.

Og som du har oplevet, når teknikken er i orden, så er Feather bladet ikke mere "farligt" end alle andre barberblade - de er bare knapt så eftergivende  ;o)

Fedt at du har haft en god oplevelse, der kommer forhåbentligt mange af den slags endnu  :o)


Mvh
Søren.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk