Forum - Generelt - Et rejsesæt
Bruger 

BAUN


25. januar 2010

Et rejsesæt
Når jeg er i Stockholm et par dage indimellem har jeg indtil nu blot medbragt en tube baber creme Nivea samt en engangsskraber....

Det skal jo med gennem Security i lufthavnen da jeg ikke checker bagage med ind.

Forslag til et godt rejsesæt modtages.

vh Baun

Søren H. Møller


25. januar 2010


Hej Baun.

Jeg tror, du bliver nødt til at holde dig tæt på dit nuværende set-up.

Du kan sagtens få lov til at medbringe en DE-skraber men uden blade. Du får ikke barberblade med gennem security i håndbagagen.

Når du ikke har checket bagage med, er den eneste anden udvej, at købe blade, når du kommer frem. Men hvis opholdet kun er et par dage, kan du ikke tage dem med hjem igen, og så bliver bladene hurtigt meget dyre - medmindre du sender dem med posten.

Men bortset fra engangsskraberen, kan man jo godt tage en kost samt noget godt creme eller sæbe med, og på den måde få det bedste ud af situationen alligevel.

Et rejsesæt kunne bestå af:
En rejsebørste
En tube creme eller en shave stick
Engangsskraberen
Decanteret aftershave (medmindre flasken er lille nok til at komme med gennem security)

Hvis du rejser meget, kender du selvfølgelig reglerne, men skulle der være læsere af forummet, der ikke kender reglerne, kan de findes her:
http://www.cph.dk/CPH/DK/MAIN/Sikke...


Mvh.
Søren

John Kreiner

John Kreiner


25. januar 2010

Eventuelt...

Sørens forklaring er helt i top, men - hvis man nu er lige så meget imod engangsskrabere, som jeg er - så kan man også bruge  cartridges (hvad fanden kalder vi dem på dansk?) altså f.eks. en god skraber med Mach3- klinger.

Den er der - mig bekendt - heller ikke problemer med at få med gennem security.

vh
john k-

Grenberg


25. januar 2010


Hej Baun

Jeg tillader mig lige at lave lidt reklame for Proraso rejse barberskummen, har prøvet alle tre og de er virklig gode. Den hvide er favoriten og er klart bedre end Gillete og hvad Du ellers finder af den slags.

Skal selv en uge i sommer hus og der tror Jeg ikke kost og skål og alt liret kommer med så der bliver det Proraso skum.

Måske Derby flerblads skraberen var en ide, hvis den har samme høje standard som bladende så er den god.

Mvh

Grenberg

BAUN


27. januar 2010

Sv:
Tak for indspark - nu må vi se hvad jeg gider pakke på mandag når jeg pakker til en 3 dages tur til Stockholm.

Men egentlig burde det hele jo med - der er ikke noget mere kedeligt end en aften alene på Shereton - og så kunne man jo godt lave en barbering så tær at den holder dagen efter....

Sove den ½ time længere næste morgen!

vh Baun

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk