Forum - Generelt - Et interessant klip omkring Oud / Agarwood - en rasende dyr ingrediens der anvendes i bla. eksklusive Oud parfumer
Bruger 

Brose


5. oktober 2020

Et interessant klip omkring Oud / Agarwood - en rasende dyr ingrediens der anvendes i bla. eksklusive Oud parfumer

Faldt over dette klip på Facebook og tænkte at det kunne være interessant for andre at se.

Det forklarer lidt om Oud / Agarwood - en rasende dyr ingrediens der anvendes i bla. eksklusive Oud parfumer.

https://www.facebook.com/businessin...

Sidst opdateret den 5. oktober 2020 kl. 13:42

Jan Husher


24. oktober 2020


Tak for klippet Brose det var interessant.  Personligt er dufte der er baseret på Oud ikke lige mig, men jeg har dog en Oud baseret duft på hylden jeg synes er fantastisk, nemlig  Initio Oud for Greatness. Lige nu venter jeg på lidt koldere vejr så jeg kan benytter den super behagelige og maskuline duft fra Replica: By the fireplace. Replica har en anden og lidt sjov tilgang til dufte som jeg synes er forfriskende. For Eksempel deres sommer duft ; Under the Lemon trees. Bare navnet bringer en i sommer-humør.
Ps: tak for en god online shop =)

Brose


29. oktober 2020


Hej Jan

Jeg er helt enig - Der er mange oud-dufte der ligger i den lidt tungere ende både pris- og duftmæssigt. Her i de kolde efterårs- og vintermåneder kommer de ud af skabet :-)

Lyder godt med sommeduften - har kun set dem hurtigt i en forretning, men bliver vist nødt til lige at dufte dem ved lejlighed.

Tak for de rosende ord - det glæder os at høre!

Ha' en go' aften!

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk