Forum - Skrabere og barberblade - Et blad af gangen eller?
Bruger 

Henrik Palshøj


26. januar 2012

Et blad af gangen eller?
Hej alle,

Jeg har ligesom mange andre, flere skrabere jeg rotere imellem. Indtil videre har jeg haft blade monteret i dem alle, men hvad gør i andre, bruger i et blad og rotere det mellem skraberne, eller gør i som mig? Grunden til jeg spørg, er at jeg hørte at det ikke var det bedste at lade bladet side i skraberen!

Hilsen Henrik

Søren H. Møller


26. januar 2012


Hej Henrik,

Jeg bruger det blad (læs: mærke), jeg lige er i humør til, og dermed har jeg også sagt, at jeg roterer bladene, men jeg lader dem ikke sidde i skraberen - dvs. næsten, for jeg har altid en skraber til at ligge klar, hvor bladet sidder i, og jeg har ikke oplevet problemer.
Når de ikke er i brug, er de placeret på en magnetskinne, det er en nem og overskuelig måde at opbevare dem på.

Umiddelbart kan jeg ikke se en fornuftig grund til, at bladet ikke må blive siddende, forudsat at det er tørt, når man stiller skraberen til side.
Er bladet vådt, tror jeg, det er en helt anden sag, for så kan der opstå rust på blad og/eller skraber, der hvor de er i kontakt med hinanden.


Mvh.
Søren

Cato Jürgensen

Cato Jürgensen


26. januar 2012


Hej Henrik

Jeg har altid et blad sidende i mine skrabere. Jeg roterer ikke, så jeg gør lige som dig. Efter brug bliver både skraber og blad grundigt rengjort og tørret af. Herefter bliver det samlet igen og er klar til næste gang, jeg vælger at bruge denne skraber. Det har fungeret perfekt for mig:o).

Mvh Cato

Grenberg


29. januar 2012


Hej Henrik

Jeg har som regel gang i en 2-3 blade på en gang, de bliver tørret af efter hver barbering så holder de længere og får ikke rust pletter. Jeg lader dem sidde i skraberne.

Mvh

Grenberg

JEEP

JEEP


21. februar 2012


Jeg flytter bladet fra skraber til skraber, håndstropper det før - og mellem - hver brug. Jeg får mellem 4 og 5 barberinger ud af hvert blad på den måde.

CHSeifert

CHSeifert


24. april 2012


Jeg bruger forskellige blade afhængig af hvilken skraber jeg anvender.
Jeg fjerner altid bladet fra skraberen efter brug.

Aftører bladet med et stykke køkkenrulle - sørger for at undgå at ramme selve æggen af bladet med køkkenrullen, da det sløver bladet at komme i kontakt med papir (har jeg hørt og læst flere steder)

Lægger det herefter ned i en lille æske - faktisk en æske der stammer fra et Clinique mini ansigtssæbe - her kan lige være 3 blade i og jeg har 3 blade i rotation hver måned.

Jeg barberer mig 2-3 gange om ugen - holder af at give huden hvile og nyder 2-3 dages stubbe looket, derfor kun 2-3 gange om ugen ;)

Min Mühle Sophist (R89) bruger jeg normalt et Wilkinson Sword blad (Made in Germany) eller TIMOR blad i. De blade er ret tilgivende og ikke super skarpe og af en eller anden grund passer de min hud godt i denne milde skraber.

Min Feather DE bruger jeg kun Feather DE blade i. Denne skraber er meget mild, faktisk for mild - defor skal den have et skarpt blad i, og så er Feather bladet jo næsten fremstillet til Feathers egen DE skraber.

Min Mühe R41 Grande er helt ny - men jeg har haft leget med et i min Mühle Sophist og et R41 hovede lidt, og indtil videre tror jeg jeg vil bruge et Astra SP og/eller Red Personna i denne skraber, da de er sådan lige imidten af skarpheds skalaen.

Jeg skifter meget ofte DE blade - faktisk bruger jeg jo kun hvert blad til 1 pass pr. gang, da jeg ofte bruger 2 DE skrabere i kombination - men vil tro jeg bruger hvert blad til ca. 3-4 passes (altså for andre svarer det til 1-2 barberinger) før de smides ud, så de altid er helt skarpe. Det afhænger meget af ens teknik, ens skægvækst og hvilken skraber man bruger. Nogle skrabere slider blade op hurtigere end andre igen afhængig af ens teknik og skægvækst.

Jeg bruger også min Mühle Sophist Fusion skraber af og til, når jeg har travlt og kun har 8 minutter til en barbering.

Vh Claus

Sidst opdateret den 24. april 2012 kl. 09:12
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk