Forum - Barberkoste - Erhvervet min første kost
Bruger 

Henrik Langkjær


23. juni 2009

Erhvervet min første kost
Selvom jeg for noget tid siden fik at vide, at der ville komme et større udvalg af barberkoste hos Proshave, som ville være værd at vente på, så kunne jeg ikke vente længere....

... men man har vel også mere end ét par sko!!!

Jeg erhvervede mig en large silver tip fra Kent. Nu er det min første kost, og jeg har faktisk aldrig holdt en kost før, eller mærket hårene. Og ud fra JEEP's super fine beskrivelse af de forskellige typer kvaliteter/sorteringer, så troede jeg, at en silver tip, var super blød. Men der blev jeg noget overrasket. Den er stadig noget stiv i hårene. Men igen. Den er jo også ny og så "køres" til. Men hvor mange gange skal man bruge den, før den er blødere?

Jeg fandt min på tilbud til £38. Men jeg kan se, der kan fåes koste til både £80 og £150. Hvori ligger forskellen i en kost til £150 og så i en til £38? Er der forskellige sorteringer/klasser inden for silver tip, eller ligger den store prisforskel i håndtaget?

Sammen med min kost bestilte jeg også nogle Derby Extra (og det var desværre før, jeg fandt ud af, at de var på vej til Proshave - Sorry). Jeg fandt en blanding der hed: 10 stk Derby Extra, 10 stk Feather og 10 stk Israeli til £7. Og jeg fik sørme 4 pakker ekstra Israeli med til samme pris. Super. Men jeg kender ikke noget til Israeli. Er der nogle af jer der har nogle erfaringer med dem?

//Henrik

PS.
Nyd solen, husk solcreme og god Skt. Hans

TP

TP


23. juni 2009


Hej Henrik,

Det er en fin børste du har købt, og den skal du nok blive glad for.

Vi modtog idag et stort udvalg af forskellige børster vores nye leverandør af koste, så de bliver snart oprettet herinde. Eftersom vi har valgt dem, Dovo og Proraso - ja, så kan du sikkert godt gætte hvad vi synes er bedst (og specielt bedst til prisen:-)

Ang. prisforskellen på de forskellige børster, så er det en sammenhæng imellem flere forskellige ting; materialer og udførsel af håndtag, kvaliteten og blødheden af de anvendte hår, børstens tæthed, hårenes længde og fleksibilitet og så naturligvis  knudestørrelsen - Alle ting der spiller ind når vi taler om barberkoste.

Mvh,
Thomas

JEEP

JEEP


24. juni 2009


Tillykke med den nye børste. Så snart der kommer vand nok i den bliver den meget blødere.

Mht. de Israelske blade; de er ok, men de fleste får ikke ret mange barberinger ud af dem, personligt fik jeg kun én god barbering pr. blad, da jeg prøvede dem over et par uger.

Jeg har, på nuværende tidspunkt, ti børster i brug og en stak antikke som ikke er funtionelle længere. Jeg plejede at have lidt flere, men jeg har givet nogle af dem væk - man kan aldrig prøve for mange børster.


Mvh.

Jakob

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk