Forum - Barberkoste - Er dette ægte badger silver tip
Bruger 




13. november 2019

Er dette ægte badger silver tip
Hej guys

Jeg har købt min første kost og undrer mig over at den ikke lugter og synes ikke rigtig at den suger vand? Kan I se om det er rigtig badger silver tip hår eller om det er syntetisk?

På forhånd tak

Kh. DE rookie Lasse

Sidst opdateret den 13. november 2019 kl. 20:58

Brose


14. november 2019


Hej Lasse

Umiddelbart ligner det en grævlingebørste, men når man zoomer ind på billedet bliver det en smule uskarpt.

Kan godt forstå at du undrer dig over at den ikke lugter - det gør de fleste grævlingebørster i starten når de bliver våde. At den heller ikke vil suge vand lyder heller ikke helt godt!

Jeg måtte lige Google børsten og kan se at der er tale om en enddog meget lav pris når vi taler børster med Silvertip, så der kan naturligvis være et eller andet med kvaliteten af hårene der er anvendt.
Det kan også være at den måske er blevet behandlet på en eller anden måde for at give børsten det karakteristiske Silvertip-look.

Jeg tror under alle omstændigheder at  jeg ville give den et par ordentlige ture med lunkent vand og hårshampoo for at se om  det løser problemet. Gør det i flere omgang og skyl den grundigt ren for sæberester, klem den forsigtigt, ryst den og lad den lufttørre. Den skal under alle omstændigheder kunne suge vand - ellers bliver det aldrig helt godt.

Håber at det hjælper dig lidt videre :-)

Mvh
Brose / Proshave

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk