Forum - Spørgsmål og svar - Erfaringer, nye spørgsmål..
Bruger 

Phra


15. august 2011

Erfaringer, nye spørgsmål..
Hej Forum.

Efter en tråd om den allerførste gang vil jeg dele mine erfaringer + meninger, håber på en god debat :)
Det vil jeg gøre selv om jeg "kun" er 4 barberinger gammel.

De første par gange barberede jeg kun med hårene (nord/syd), så blev jeg mere modig og starter nu med nord/syd pas, for at afslutte med Syd/nord (mod hårene) pas. Jeg synes bare ikke at passet -  syd/nord gav den ønskede effekt. hvad kan det skyldes?

Mit proraso barbersæbe er ok, og får lavet en fin tyk skum, men jeg hælder nok imod det at afprøve en anden, evt. Michells fat - giv endelig jeres mening om denne til kende.

Blade, er stadig på mit første merkur blad, som dog bliver skiftet i dag, tror jeg vil forsøge mig med andre blade der er skarpere, overvejer Gilettes 7'o clock - købes hvor ? mail til philliprasmussen@gmail.com hvis i kenden en dansk hjemmeside.

Kom gerne med input, eller bidrag med det i har lyst til :-)

God dag til jer alle!

beklager meget at det blev placeret forkert :/

Sidst opdateret den 15. august 2011 kl. 11:26

Grenberg


15. august 2011


Hej Phra

Jeg bruger selv ca 4 pas hvor af de 2 første er med hårene og så en på tværs og afslutter med en i mod, du kunne evt. prøve med en pre-shave oil eller crem som giver lidt bedre glid. bruger selv en pre'shave oil et par gange i ugen med stor fornøjelse.

Jeg kan kun anbefale dig at gå i krig med Mitchells den giver en læker skum med et godt glid i, ellers er der jo altid Tabac og når Proshave får sæberne fra Nanny's på lager så kan du godt glæde dig.

Merkurs blade har jeg dødsdømt for længest men det er min personlige holdning, fortrækker Derby's som også er billige eller Feathers men den mindste rysten på hånden og det siger av. De gule 7 o'clock er også guf, de ligger i mellem Derby's og Feather. Der skrives også meget positivt om dem der hedder Shark.

Håber det hjælper dig lidt videre

Mvh

Grenberg

Phra


15. august 2011


Hej Grenberg.

Mht. sæbe skrive du om Nannys, kender dem ikke, og kan ikke se fabrikatet figurerer på listen over mærker der er på denne side... Kender du noget til hvornår de skal dukke op?

Jeg må indrømme at jeg synes at prisen på MWF sæbe i skål er lidt pebret, kan det ikke sagtens købes og bruges uden keramik skålen??

Jeg må på jagt efter de 7'o clock balde, er ikke synderligt imponeret af bladene.

Preshave - der bruger jeg proraso, den gør et ok stykke arbejde, men bestiller inden længe en gul flang fra en konkurrende side :-/

Nå jagten på kl 7 er gået ind!

Grenberg


15. august 2011


Hej Phra

Brose må hellere svare på hvornår Nanny's kommer men kort fortalt er det en blandning imellen sæbe og crem og der giver et godt glid og findes i gu ved hvor mange duftvarianter til en rigtig god pris.

Du kan sagntes bruge MWF uden keramikskålen, fik den i en træskål som gave på et tidspunkt under navnet Kent men det er den samme som MVF. Kan dog godt lide at sæben er i en skål med låg.

God jagt på de blade.

Mvh

Grenberg

Brose


15. august 2011


Hej Phra / Grenberg

Nannys Silly Soap forventer jeg er online på shoppen sidst i denne uge. Sæberne i standard-størrelsen på 100 gr. kommer til at ligge på ca. kr. 60,-

Vi skriver naturligvis her i forum'et og linker til dem med det samme de er klar :-)

Som Grenberg skriver kan du sagtens købe en MWF Refill uden skål og bare selv finde en skål at opbevare den i / anvende den fra. Det er en rigtig lækker sæbe, men den kan kræve lidt mere øvelse lige de første par gange mht. mængden af vand og når børsten skal lades.

Phra, prøv Derby Extra-bladene og hold dig endelig fra den konkurrerende webshop ;-)

Mvh,
Brose / Proshave

Søren H. Møller


15. august 2011


Hej Phra,

Du kan som Grenberg nævner lede efter Kent shaving soap som er MWF i forklædning, eller gøre en bedre handel ved at købe refill pucken.
Jeg købte refill'en og kom den i en Old Spice kop, jeg har. Jeg har flere gange købt refills og kommer dem i enten en ramekin eller en plastbøtte med tætsluttende låg, begge dele kan købes billigt i diverse butikker som fx. Søstrene Grene eller Tiger.

Men hvis du kan vente lidt, så synes jeg, at du skal vente på Nanny's Silly Soaps, de har næsten lige så gode egenskaber som MFW, men bestemt en meget bedre duft (jeg bryder mig ikke om MWF's)

Du skriver, at du får lavet en fin tyk skum, og det er fint, men den kan også blive for tyk, og derved giver den ikke en optimal beskyttelse eller et godt glid.
Jeg fik engang det tip (i forbindelse med barbering med ragekniv) at skummet skal være nemt at skylle af kniven, hvis det ligesom bliver siddende, er der for lidt vand i - og jeg har fundet, at det også gælder for DE-barbering (i mit tilfælde).

Og som Grenberg, så benytter jeg også 4 pass; 2 med, 1 på tværs og 1 imod vækstretningen. Det giver mig en tæt og ikke mindst yderst komfortabel barbering.

På blad-siden er der næsten kun at sige: "Prøv dig frem".
Det kan være en god ide, at prøve en af de såkaldte sampler-packs som flere internetbutikker fører, men ellers synes jeg du skulle prøver Derby som prismæssigt ligger rigtig fornuftigt, og er et blad de fleste (men ikke alle) kan accepterer/godkende.
Det er også, efter min mening, et godt blad til en nybegynder, da det giver et større spillerum, når teknikken stadig ikke er helt på plads end fx. Feather, hvor der er kontant afregning med det samme - ikke at man skal lade sig skræmme af Feather, men man skal være koncentreret  :o)


Mvh.
Søren

Phra


16. august 2011


Godmorgen.

Her til morgen startede jeg dagen med et bad efterfulgt af en god "gammeldags" barbering.

Startede med en ansigtsvask (ole Henriksen produkt),
derefter Proraso preshave cream, lagde mit Proraso børste i blød i en skål..

Så stod den på tandbørstning, colgate smile is back :-)

derfter røre, røre, røre, og vupti - ok skum, men måske til den tynde side, (er jo nybegynder :-) !

Derefter et nord/syd pas - efterfulgt af et syd/nord - og hold da op, fin barbering, med 3 tilhørende små rifter.
DSB blev fundet frem, og efter lidt sviden var blodet stoppet! lækkert.

En god start på dagen!

---------------------------------------------------

Brose - Jeg venter på Nannys, navnet fordrer at jeg giver den et forsøg. Mht til blade giver jeg Derby bladene et forsøg, så udsætter jeg også pinen ved at skulle anvende andre hjemmesider :-D

-------------------------------------------------

@ Søren - jeg har på nuværende tidspunkt ikke "mod" på at give japanerne et forsøg endnu, dertil er teknikken ikke god nok.
- Tak for rådet om plastbøtter med låg, det er en god, og besparende løsning.

Vil til sidst lige pointere at DE barbering er en dejlig hobby, men tror godt nok på den lange liste bliver en "dyr" hobby - jeg kan ikke stå for alle de muligheder der er for at prøve nye produkter!

Ønskeseddel pt:
-----------------------------------------------------
Børste - Shavemac 23 mm silvertip.
Nannys sæbe
Derby blade
T&H preshave oil
Thayers aloe vear /u parefume.

Over and out.

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk