Forum - Generelt - Duft forvirring
Bruger 

Lars Dahl


15. februar 2019

Duft forvirring
Hej
Måske er lidt mystisk spørgsmål, men kan man komme ud for, at nogle dufte slet ikke passer sammen, er ret ny stadig i det her game, har altid bare brugt Gillette Gel og en simpel Deo. Der findes jo vildt mange ting , hvor der feks ik lige er preshave med og/ eller kun afteshave/ cologne og ingen barbersæbe/ creme.
Eller er det bare mig som overtænker det lidt :-)
Mvh
Lars

Søren H. Møller


16. februar 2019


Hej Lars.

Det er ikke et mystisk spørgsmål, og ja, man kan sagtens komme ud for, at nogle dufter ikke går godt sammen - tænk bare på tandpasta og appelsinjuice  ;o)

Når det kommer til barbercreme/sæbe, så er jeg ikke synderligt bekymret for om duften passer sammen med en efterfølgende aftershave eller cologne, for generelt (men ikke altid) er der ikke meget duft tilbage fra skummet, når man har skyllet ansigtet.

Til gengæld er jeg mere opmærksom på duftene, når jeg anvender aftershave og cologne sammen, og der forsøger jeg at ramme noget der ligger i samme område, det behøver ikke nødvendigvis at være eksakt samme duft.
Man skal også lige være opmærksom på, hvor kraftig aftershaven er, jeg anvender fx ikke cologne sammen med Prorasos røde aftershave eller Fine American Blend aftershave, de er begge så kraftige i deres duft (for mig), at de virker som en cologne.

Mvh.
Søren

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk