Forum - Andre produkter - DSB "Den Standser Blodet"
Bruger 

Grenberg


11. juli 2009

DSB "Den Standser Blodet"
Hej Alle

Så fik Jeg testet min flaske DSB og oven i købet to gange på en dag. Først fik jeg et sår i  fingeren af da jeg skulle sætte et par tandkrus holdere op på badeværelset. Der blev revet en lille hudflab af i tommelfingeren og så kom DSB straks frem. Det sved af H til i lang tid efter men stoppede blodet hurtigt.

Anden gang var under barbering og med et sløvt Derby Blad og skar mig et par gange. DSB kon frem igen og nu forberedt på det værste men hov det sved stort set ikke, om det er fordi det var et mindre område det kom på ved jeg ikke, men igen samme som første gang, blodt størkner lyn hurtigt.

Må nok sige at dette produkt lever op til sit navn og er en god ven i nøden hvis man lige skal ud, til møde eller andet og lige får skåret sig, så er den virklig anbefaldsværdig at have i skabet.

MVH

Grenberg

Morten K

Morten K


11. juli 2009


Hej Grenberg

Det er godt at høre. Jeg står lige overfor at lave en ordre her hos ProShave og var meget i tvivl om det skulle være DSB eller den antiseptiske blok jeg skulle bruge til mine små rifter som jeg desværre stadig ofte får med min DE barbering. Men da DSB er billigst og hvis den virker, så går jeg efter den :-)

Tak for info!

/Morten K

Grenberg


11. juli 2009


Hej Morten

Hvis Du spørger Jeep så vil han forslå dem begge to

Se følgende debat om samme enmne

http://www.proshave.dk/forum/hvilke...

MVH

Grenberg

Grenberg


11. juli 2009

Sv:
http://www.proshave.dk/forum/hvilke...

Grenberg


11. juli 2009

Sv:Sv:
Damnn hvorfor fjerne den det meste af linket ?

JEEP

JEEP


11. juli 2009


DSB'en, som jeg selv bruger, er til at stoppe blødninger med - alumblokken er til at opstramme og tone huden efter barbering. Det er korrekt at alumblokken også har en koagulerende effekt på blødende rifter, men langt fra så effektivt som DSB'en.

Lange links er et problem her på forum, der arbejdes på det.


Mvh.

Jakob

Grenberg


12. juli 2009


Ved test nummer 3 så svier det altså af H til, men den er virklig efektivt til standsning.

Søren H. Møller


12. juli 2009


Hvis det er helt små rifter eller et sted, hvor der ikke er så mange nerver, er det ikke sikkert det svier, men ellers kan man lige så godt forberede sig på, at det svier - hver gang.

Min procedure er: 1. en dyb indånding - 2. komme DSB på - 3. komme med gloser der ikke egner sig til et forum.
Hverken indånding eller gloser hjælper andet end psykisk, til gengæld virker DSB - men sådan er der så meget :o)


Mvh. Søren

Lars Jensen

Lars Jensen


21. juli 2009

Prøv først med iskoldt vand....

Derefter DSB.
Den svider nemlig som en MOTHER FUCKER!! ;-)
Men den virker!!

Mvh Lars

For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk