Forum - Dagens barbering - Double Edge barbering på farten
<<<12>>>
Bruger 
John Kreiner

John Kreiner


15. maj 2010


Noget af det bedste en golfspiller kan føle, er at kunne tage et varmt bad og en god barbering efter en runde på golfbanen - og så betyder det egentlig mindre, hvordan runden er gået.

Men det allerbedste er, at kunne tage denne runde i "golfens  Mekka", St. Andrews i Skotland, og på verdens ældste golfbane, Old Course, hvor folk har spillet golf i omkring 600 år, og hvor alle - uden undtagelser - af verdens bedste golfspillere gennem tiderne også har spillet.

Det var en af de runder, jeg havde fornøjelsen af i den forløbne uge, trods besværet af en bøvlet ryg (så ved jyllænderne også, hvad jeg taler om).

Jeg havde min Merkur 933CL rejseskraber og min Taylor of Old Bond Street Super/Silvertip Badger Rejsekost med som "værktøj" og Geo F. Trumper Sandalwood Skin Food som både pre-shave og aftershave samt Tabac Shaving Stick.

Her er grejet præsenteret på 18. teested på Old Course i St. Andrews, Skotland.


Grenberg


20. juni 2010


Hjemvendt fra et par dage   på "djævleøen" (Sjælland) i mine forældres somemrhus og barnedåb hos min Kusine ja så er der jo ikke noget bedre end DE barbering på farten

Mvh

Grenberg

John Kreiner

John Kreiner


25. juli 2010


En "DE-hilsen" fra Stockholm, hvor jeg har tilbragt et par dage som reporter i forbindelse med en golfturnering på Europatour'en, Nordea Scandinavian Masters.

Billedet er taget nedenfor Hotel Sheraton, og "kendere" vil muligvis i de uskarpe tåger (lige lidt nok lys) kunne genkende Riddarkyrkan med dens karakteristiske spir i baggrunden.

Den virker skam, den lille Merhur rejseskraber, men jeg glæder mig nu til at få fat i det "rigtige" værktøj igen.

vh
john k-

Brose


25. juli 2010


Sådan! Dejligt at se lidt liv i denne tråd igen!

Håber du nyder dagene i Stockholm - det er en fantastisk by!

Mvh,
Brose

John Kreiner

John Kreiner


25. juli 2010


Jo, jeg nød dagene i Stockholm, og jeg nød gensynet med Stockholm, selv om det ikke var meget jeg opholdt mig inde i selve byen.

Stockholm er en meget smuk by, som jeg ikke har besøgt vel i en halv snes år, men hvor jeg helt tilbage i slutningen af 70'erne boede et lille års tid, mens jeg sad deroppe for Ekstra Bledet.

vh
john k-

Grenberg


4. juni 2011


Kr. Himmelfarts ferie i Blåvand med et vejr der bød på regn regn og så sol de sidste par dage. ren afslapning og en afstikker til Hamburg og være kulturel i selskab med Iron Maiden.

Mvh

Grenberg

Grenberg


4. juni 2011

Sv:
Hmm elendigt billede er taget med min nye smart phone som ikke er så smart med 10 tommelfingre men ligesom barbering gør øvelse mester.

Dette blev ikke helt setuppet til Maiden da SIM blev skuiftet ud med Bluebeards revenge.

Mvh

Grenberg

Brose


31. december 2012


På høje tid at genoplive denne tråd :-)

Holder jul og nytår hos familien i San Francisco, så her er et DE Barbering På Farten-billede fra baghaven.

Merkur Rejseskraber + Sir Irisch Moos Shaving Soap Stick.
San Francisco, Californien, 30/12/12

pape


21. juli 2014


Hej.
Så er det hvis tid til at få fundet denne tråd frem igen   ;-)

Bluebeards Revenge shavette
Shavemac Silvertip 23 mm.

Billedet er taget efter en dejlig barbering den 21/7-14 på stranden ved Marselisborg skov.

Mvh
Johan

Sidst opdateret den 21. juli 2014 kl. 08:00
<<<12>>>
For at besvare dette indlæg skal du være logget ind
Login
Om Proshave

Barbergrej til den ultimative barbering

Proshave er den officielle danske og skandinaviske distributør af Proraso, Floris of London, Mühle Shaving, Truefitt & Hill, Taylor Of Old Bond Street, Derby, Merkur, Dovo, Pils Rasur, Marvis, Mondial, Mr. Bear, Mario Lorenzin 1975, Alvarez Gómez, Irving Barber Company, Floïd, LEA Classic, Alvarez Gómez, Baxter of California, Daimon Barber, Bro Shaver, Floïd, Klar Seifen, Etch, nom, One Blade, Percy Nobleman, Tenax og The Holy Black.

Herudover forhandler vi flere eksklusive mærker til personlig pleje, skægpleje og alt til mænds daglige barbering. Køb bl.a. barberblade, skraber, barbersæt og skægpleje til fantastiske priser.

Proshave - alt til den perfekte barbering (og meget andet).

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål til en ordre, produkter eller anvendelse er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på chat, mail eller telefon!

Hér kan du læse mere om:
Fragt, levering & returnering
Handelsbetingelser & GDPR
Presse
Om os
Kundeklub
Tilmeld nyhedsmail
Cookie-præferencer

Proshave   |   Gunnar Clausens Vej 17 C   |   8260 Viby J   |   +45 70 70 18 08   |   CVR: 32 67 11 44   |   info@proshave.dk